Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kondoom
 
kaide 04. detsember 2001, kl 01.33
kas esimene vahekord on kuidagi parem või halvem (füüsiliselt) kondoomiga ?

kas oraalseksi puhul peaks ka kondoomi kasutama, kas mees üldse tunneb siis midagi ?
 
muff 04. detsember 2001, kl 12.19
Kasuta esimesel korral ikka kondoomi. Olgu seks kondoomi tõttu veidi vähem naudingulisem, kuid kondoom välistab mure raseduse ja sugughaiguste pärast. Naisena võin öelda oma arvamuse - kondoomiga on tundlikkus väiksem, aga tervis on ikkagi tähtsam.
Ise tunnen ka huvi, et kas suuseksil peaks kasutama kondoomi. Kirjanduses pole kuskil öeldud, et suuseks on 100% turvaline, samas aga ei ole ka päris kindel, et kõik suguhaigused oraalseksiga levivad.
 
Lemps 04. detsember 2001, kl 16.59
Vahet pole, kas sul on mikrohaavand suus või sees. Kui kondoomi pole võib nakkus selle kaudu leivida sama hästi ka oraalseksi ajal.
 
kullatükk 04. detsember 2001, kl 18.44
Tundub, et inimesed, kes seda kondoomi kasutamist vähe nauditavaks peavad, ei ole ise seda kunagi kasutanudki. Mis jutt see on, et kondoomiga ei ole hea?! Isegi parem võib olla, pärast vahekorda ei lörise spermast pool päeva. Loomulikult, kui mees ostab enda suurusele mitte vastava kummi, võib see mehele ebameeldiv olla, aga naisele? Kuidas?
Kondoomi peale panemise saab ka väga nauditavaks teha. Fantaasiat ju inimestel peaks jätkuma.
 
kr66p 04. detsember 2001, kl 22.22
suuseksi puhul võib turvalisuse huvides kasutada turvakilet. selleks sobib ka see õhuke kile, mille sisse toiduaineid pakitakse.
kui nauditav see on, on muidugi ise asi. iiskoikult eelistan suuseksi puhul sellist partnerit, keda piisavalt tunnen ning see aitab välistada igasugust haigustega kaasnevat jama.
100% garantiid pole küll kuskil.
 
marju 05. detsember 2001, kl 09.33
tänapäeval pole vahet kas parem või halvem, ilma kondoomita võib olla eluohtlik. isegi kui hiv-i ei saa, ei ole herpes, süüfilis, tripper, klamüüdia jne kah just meeldivad. pehmelt öeldes. ja tõesti, väga paljud suguhaigused levivad ka suuseksiga. nii et kumm peale!
ps, sa võid partnerit piisavalt tunda küll, aga piisas tolle ühest "süütust" kõrvalehüppest ja..
 
Bella 05. detsember 2001, kl 10.24
Kondoom ikka abiks. Muidu pesed pärast iga korda voodilinu (vähemalt minu valulävi on küll selline, et plekiliste linadega ei taha mitte magada). Pealegi, nii mõnusaid kondoome tehakse ju... reljeefseid ja triipudega.Proovi!
 
kersti 05. detsember 2001, kl 20.33
Muide herpest pidi ka kondoomiga saama, nii et ei kaitse see ikka kõige eest.
Mina olen aru saanud, et meil normaalmõõdus kondoome ei müüdagi. Bella ja kullatükk, kes te kondoomide poolt olete, mis marki te kasutate? Ja kuskohas paki peal see suurus kirjas on? Mina ei tea, meil ostab ikka mees neid, aga ei ole mina veel parajat näinud. Ilmselt ta ostab valesid.
 
Leelo 06. detsember 2001, kl 14.36
Ilma kondoomitamon ikka mõnusam... Ja see, et pärast voolab tükk aega tekitab minus lisakaiffi... Aga noh, mul on ka kindel partner, juhukatega küll ei julgeks ilma ...
 
Thea2 20. juuni 2023, kl 13.00
Naisele suuseksi tegemiseks on tulnud müügile õhukesest kummist püksid. Lorals. Parem kui turvakile kasutamine.
 
Miia2 08. juuli 2023, kl 15.20
Alati on kindlam kondoomi kasutada. Tunnen ennast kohe kindlamalt kui partneril kaitsekumm peal on. Oraali teen alati kummiga. Ei kujutagi teistmoodi ette...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!