Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
figura tee
 
blumps 06. detsember 2001, kl 10.08
Tere.

Kas keegi on kasutanud neid ainevahetust kiirendavaid teesid (näit. Figura)? Ja kas keegi teab, mis erinevus on Figura 1 ja 2 vahel?

Ehk jagate kogemusi.
 
Catty 06. detsember 2001, kl 11.08
Olen kasutanud küll.Kui palju nad kiirendavad on küsitav,lahtistavad kindlasti.Figura1 on sennalehtedega seega tugeva toimega kui Figura2 mis on paakspuukoortega.
 
e 06. detsember 2001, kl 11.48
Minul paneb figura 1 kõhu valutama, kohe kõvasti. Lahti teeb muidugi ka.
 
Deya 06. detsember 2001, kl 12.03
ma ostsin täna just hiina teed Kuldne draakon. katsetan järgi mis toime on ja siis võin kogemusi jagada. põhimõte peaks tal olema just see et puhastab orgamnismi ja kiirendab seedetegevust ning ainevahetust. eelised figura ees mu meelest just see, et on keskendunud rohkem kõhu sees toimuvale mitte kõhu lahti tegemisele. aga eks näis...hakkan tänasest jooma ja teen ühe kuuri läbi. paari päeva pärast võin ehk midagi tarka juba öelda.
 
chameleon 06. detsember 2001, kl 12.03
Huvitav, minul sama kogemus, et paneb kõhu valutama. Seda paar esimest päeva, siis läheb üle. Ja kui peale pikemat pausi (mitu karpi järjest kah ei maksa teda juua) uuesti alustan, kordub kõik samamoodi. Jälle paar päeva kõhuvalu, mis hiljem taandub.
Muidu on seda meeldiv juua.
 
muhv 06. detsember 2001, kl 12.27
a mina kasutan hoopis karkade teed, palju parem kui figura (minu arust:))
 
pisike 06. detsember 2001, kl 12.48
Olen Ka joonud Figura teed. Figura 2 on minu meelest mõnusama maitsega. Aga pärast kuuri lõpetamist on seedetegevus jälle väga aeglane (aeglasem, kui alustades). Seega mina ei soovita. Seedetegevust kiirendab kõige paremini ja ohtumalt füüsilise tegevuse/koormuse suurendamine.
 
amanda 09. detsember 2001, kl 10.05
Joo parem rohelist teed, mingi 3-4 tassi päevas ja kindlasti ilma suhkru vöi suhkruasendajata. See ei tee köhtu lahti, aga paneb korrapäraselt vetsus käima igatahes kyll, kui muidu selle n.ö.läbikäimisega probleeme on olnud. Eriti hea on seda juua peojärgsel päeval, kui pohmell kimbutab ja tunned, et organismist peaks selle saasta kuidagi välja saama. Maitse vöib muidugi alguses vastuvöetamatu olla, aga joo seda viilu sidruniga vöi osta just selline sidrunimaitseline ja harjud nii ära, et näiteks mulle on see täielik must-have iga päev. Kohvi ma ei joo, roheline tee on minu kohvi.
 
angel 11. detsember 2001, kl 14.20
Hissand Jumal, mine apteeki ja küsi!!!!!
Saad tükk maad adekvaatsema vastuse kui SIIT!!!
 
marju 11. detsember 2001, kl 19.31
figura 2 peaks tugevamini mõjuma vähemalt kirjade järgi ja minul mõjus ka, aga need mõlemad olid ikka nii jäleda maitsega et..
ja tõesti, mõjusid täpselt niikaua kui jõin, pärast oli kõht hullem kui enne;-/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!