Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Logest?
 
Styg 08. detsember 2001, kl 15.34
Käisin günekoloogi juures antibeebipille saamas. Esiteks, ta ei teinud mulle mingit läbivaatust, ei kaalunud, ei mõõtnud vererõhku. Mingi lambi pealt kirjutas Logestit. Isegi ei küsinud, kas ma suitsetan või kas mul on mingied veresoonkonna hädasid. Hädasid ei ole, aga suitsetan küll.
Noh ja nüüd tahakski teada, et kas siis, kui ma esimese pilli võtan (mingi järgmine nädal) on oodata mingeid suuremaid laineid vererõhus või südameinfarkte? Või tuleks üldse asi ära unustada ja teise arsti juurest läbi käia???
 
liis 09. detsember 2001, kl 00.05
Logest ysna süütu ja madala hormoonisisaldusega preparaat. Kasutan seda juba mitmendat aastat, sobib küll. Kuigi ei suitseta.
 
mamm 09. detsember 2001, kl 00.58
ega antibeebepille eriti just suitsetajatele ei soovitata jah..aga see on vaid üks riskifaktor, surema sa nüüd vaevalt et hakkad, mu oma ema ahelsuitsetajana sõi tablette aastaid, siiani täiesti kõbus:)
 
elevant 09. detsember 2001, kl 20.24
üldiselt arstid ei teegi kôiki neid asju lihtsa tabletisoovi puhul. ja antibeebide puhul on katse-eksituse meetod ainult: st raseduse eest nad kaitsevad küll, aga kuidas muude asjadega on, peab omal nahal proovima.

vôtan logesti ja suitsetan ka. midagi pole lahti. logest on minu teada eestis saadavatest kôige madalama hormoonisisaldusega. seepärast ei pôhjusta see ka kôrvalnähte.

ise olen varem vôtnud vähemalt 4 muud sorti pille ja logestiga kôige rohkem rahul. teistega läks nimelt kogu aeg süda oksendamiseni pahaks ja mitte ainult esimestel kuudel. eriti paha oli trikvilar, see ajas rinnad ka paiste ja valutama. vaenlaselegi ei soovitaks.
 
Katsetaja 10. detsember 2001, kl 09.29
Ainus halb asi, et vähendavad seksiisu...:-(((
 
Marie 10. detsember 2001, kl 10.28
Täiesti normaalsed tabletid, mis puutub seksi isusse, siis see tuleb tagasi. Mul ka alguses ei olnud, nüüd on tagasi. Kaalu juurde otseselt ei tulnud. Suitsetan ja jään suitsetama, miskit hullu mul küll juhtunud ei ole.
 
plika 10. detsember 2001, kl 10.31
olen kasutanud kolme erinevat varianti ja nüüd kasutan logesti (olen n.n. pühapäeva suitsetaja), kuid see mõjub kõige paremini, mingeid kõrvalnähtusi pole täheldanud, v.a. kõige esimese tableti võtmisel, siis hakkas pea natuke ringi käima, aga see läks ruttu üle ja nüüd on kõik ok. soovitan soojalt, sest need on ühed madalaima hormoonisisaldusega tabletid.
 
Nymf 10. detsember 2001, kl 22.17
Tarvitan Logesti 1,5 aastat. Ei suitseta, elan aktiivset suguelu (abielus) ilma muude kaitsevahenditeta. Rasedaks ei ole jäänud. Päevad käivad tunniajase täpsusega. Kehakaalu nad suurendanud ei ole - vastupidi .. 8 kg on õnnestunud maha võtta. Mingeid kõrvalnähte ei ole täheldanud (rindade suurenemist või valutamist). Muid antibeebipille pole tarvitanud. Enne kui arst nad mulle esimest korda välja kirjutas uuris siiski järgi mu tervisliku seisundi (mis on suurepärane)ja põetud haigused, samuti kui kaua olen suguelu elanud (tol hetkel 2 nädalat). Ühesõnaga pillid funkavad, tervis tasemel ja seksi-isu aina suureneb.
 
kil 11. detsember 2001, kl 10.33
esimese mehega kohe abielus? kui on õige valik, siis on mega :)
 
Styg 11. detsember 2001, kl 19.47
ega ma muud nii väga kardagi, kui et rinnad lähevad suuremaks. Nagu ei taha, et läheksid. :P
 
Svea 21. detsember 2001, kl 13.02
tõepoolest on logest kõige madalama hormoonisisaldusega. mul tõusis kaal kangematega, seepärast vahetasimegi ära. seega ei tasuks küll logestiga muret tunda, mõnele lihtsalt see ei sobi oma halva enesetunde tekitajana.
a mulle on see parim. valu pole (enne oli jube), korrapärane ka, verd tuleb imevähe, elu on palju lihtsam :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!