Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
juuksed
 
Merca 12. detsember 2001, kl 16.24
Kas keegi oskab soovitada, misasi paneks juuksed kiiremini kasvama? Tahaks pikki juukseid, aga no nii aeglaselt kasvavad ja enne lähevad otsad katki kui natuke pikkust juurde saab. Tyytu!
 
marju 12. detsember 2001, kl 17.14
mulle mõjus kuumakäärilõikus hästi, enne olid ka juukseotsad pidevalt katki. ja viviscali tablette ikka kiidetakse, pole küll ise katsetanud, äkki keegi on ja jagab kogemusi?
 
liis 12. detsember 2001, kl 22.47
Üldiselt paneb juuksed hästi kasvama keemiline lokk. Õnneks on tänapäeval igasugu soft-variante lokkide tegemiseks, mis juust eriti ei rikugi.
 
Kylle 13. detsember 2001, kl 14.32
Keemilise lokiga tegin oma juustele kunagi väga-väga haiget.

Kuumade kääridega sain aga lahti nii katkistest otstest kui aeglasest kasvust.

Olen kuulnud, et juuksurid soovitavad ka juuste väljalangemise vastaseid vahendeid ning salongides oidavat olema ühtteist juuste kasvu kiirendamiseks.
 
Inks 13. detsember 2001, kl 16.57
On olemaska nn. juukseliim, mis kleebib otsad kinni, nii et ei hargne ja siis pole vaja järgmine kord juuksuri juures jälle 3 cm maha lõigata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!