Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
põlvesõbralik sport
 
blumps 12. detsember 2001, kl 16.27
Tere.

Selline lugu. Olen kogu elu tublilt sporti teinud, põhiliselt tantsulisemaid asju ja aeroobikat, kuid eriti viimasel aastal kipuvad põlved valutama. Kui trenniga vahet pean, on kohe parem. Step-aeroobikas ei käi ma enam üldse.

Kas keegi oskab soovitada mingit aeroobikast põlvesõbralikumat spordiala? Olen ujumist proovinud, aga tahaks rohkem võhma. Kas näiteks jalgrattasõit koormab vähem põlvi kui aeroobika? Ülekaaluline pole, vanus 21.

Jään soovitusi ootama :)
 
kk 12. detsember 2001, kl 16.45
kui rühm ja värske õhk pole vajalikud ja oled nõus tuima tööd tegema, siis Callanetics on üsna hea.
 
crissu:) 12. detsember 2001, kl 17.17
kui ujumine ei anna piisavalt võhma siis proovid äkki vesiaeroobikat
 
potsa 12. detsember 2001, kl 17.48
nõus! vesiaeroobika on tõeliselt hea ja pärast on nii mõnus kerge olla, õhtul tuleb ülimagus uni;)
 
ana 13. detsember 2001, kl 10.25
<minagi käin just põlvede pärast vesiaeroobikas. Vees ei saa arugi, et väsinud oled, aga kui veest välja tuled on jalad nõrgad - muidugi juhul, kui teed asja täiega, mitte ei viili!
 
F-M 13. detsember 2001, kl 13.35
mul on kusjuures sama probleem, mis sinulgi-peax ka vesiaeroobikat vist proovima.aeroobika on t6esti p6lvikoormav,aga v6hma poolest mulle sobib.tegelt tulex sul kysida otse treenerilt n6u,aga valmistu mittemeeldivax vastusex. mina k2in aeroobikas edasi,kuid p6lvelem6eldud harjutusi teen softimalt-ei hyppa yhel jalal jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!