Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mure seljaga
 
:( 13. detsember 2001, kl 09.58
Olen noor inimene ja kogu aeg probleemid seljaga, niikui natukene külma saan, selg lööb paiste ja nii valus, et ei saa korralikult astuda ega istuda :( Arst soovitas pipraplaastrit,see aitab aga mingi hetk, kuid praegu peaksingi koguaeg siis plaaster seljalkäima. Tülikas. Äkki keegi oskab soovitada millise tohtri poole üldse pöörduda sellise murega,
 
Bella 13. detsember 2001, kl 10.11
Oijah, aga hoia siis ennast soojas! Selja külmetamine on ohtlik asi, neerud ja munasarjad jne jne - terve hulk toredaid kohti, millele põletik võib tekkida ja mida pärast suht tülikas ravida on. Vaata oma garderoob üle.
 
ise loom 13. detsember 2001, kl 11.39
mulle soovitas arst ravivõimlemist ja sellega läks asi üle. Aga tüki aja pärast tuli tagasi, siis käisin uuesti natuke võimlemas ja jätsin harjutused meelde. Neid tuleb kogu aeg teha, muidu jäävad osad lihased pingesse ja tulevadki põletikud ja värgid. Üle pingutada ka ei tohi, siis on jälle jama. Aga algul oli ka hirm, et jäängi noorest peast sandiks.
 
tiku-taku 13. detsember 2001, kl 13.16
Minu abikaasal sama asi. Määrisin teda igasugu salvidega (capsikam) jne. Aga kasu ei olnud. Kui lasin tal soojenduskoti ööseks selja alla panna oli tal palju kergem(ka täna öösel).
Nii et soojenduskott kasutusele.
 
MAi 13. detsember 2001, kl 16.38
Ajakirjandusmajas on väga head arstid
 
Pipa 13. detsember 2001, kl 17.24
Peaxid pöörduma reumatoloogiakliinikusse, üx väga asjalik koht on Keskhaigla bloki kõrval... sestap on ka selliseid geenihaigusi, kuid perearstilt tuleb võtta saatekiri sellegipoolest.
Võta mitu arvamust on minu soovitus.
 
:( 14. detsember 2001, kl 09.14
Aitähh sulle Pipa hää soovituse eest, teistele ka tänan.
 
Rivke 14. detsember 2001, kl 10.36
Soojenduskoti asemel võiks kasutada soojendatud soolaga kotti. Soolal head raviomadused, elektrikotti ei loeta nii tervislikuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!