Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
seljal vistrikud
 
murex 14. detsember 2001, kl 20.11
Kuidas sada lahti seljal ja õlgadel olevatest vistrikutest. Neid ikka tuleb ja läheb. Pubekas oli päris õudne, aga ka nüüd 25 aastaselt ei saa neist ei üle ega ümber. Näol on neid ka, aga seda saab veel puudriga varjata. Äkki keegi oskab vastata.
 
mari 15. detsember 2001, kl 01.02
inimene, mine nahaarsti juurde!
 
Ginger 15. detsember 2001, kl 19.41
Mul sama lugu.
Lisaks päevad on ebaregulaarsed.
Läksin günekoloogi juurde. Pärast analüüse öeldi et hormoonide tase on paigast ära, sellest ka vistrikud.
Ravitakse seda Diane-35'ga. Eks näis, mis saab.
Olen ennegi pikaajaliselt rasestumisvastaseid tablette tarvitanud, kuid vistrikuid on ikka vastikult palju olnud. Vahepeal, kui lõpetasin pillide võtmise tuli vistrikuid ka topelt. Siis jooksingi arsti juurde.
 
leili 27. detsember 2001, kl 11.03
Palun, ostke apteegist AKNEFUGi - seda on ka spets seljale, 5 %-line vist, on ka õrnemaid, näole. Maksab alla sota. Ja see, muideks, ravis ikka täitsa ära. Mina sain hormoonspiraalist mõnusa vinntõve ja kõik lahtisemad tualetid tuli unustada. Selline valge, vähese lõhnaga kreemike.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!