Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Seks
 
janks 15. detsember 2001, kl 12.50
Mul on selline probleem.Kuidas suhtuda anaalseksi, nimelt mu mees tahab seda aeg-ajalt.Kas see on väga perverssne?Mulle tundub,et mees on pervert.Muidu mulle seks meeldib.
 
k 15. detsember 2001, kl 13.42
enamus mehi tahab seda aeg-ajalt. Aga nad ei pea saama, kui sina ei taha.
 
soovitus 15. detsember 2001, kl 16.12
loe šovinisti nurgakesest "liiga suur" alt.
 
Anna 15. detsember 2001, kl 17.37
eks see kõik oleneb ikka selles kas sina tahad või mitte. Kui soov on mõlemapoolne pole ei saa seda ka perverseks nimetada.
 
mees2 15. detsember 2001, kl 18.25
Kui sul sellega probleem on, siis oled lasknud ju ennast ära kasutada. Miks sa seda teed? Et mehele vastu tulla? Kui tahad enesega hästi läbi saada, siis anna mehele märku et sa EI SOOVI.
Riskid jätkuvalt halveneva enesetundega ja kõige selle juurde kuuluvaga. Mis puutub kellegi arvamusse et suurem osa mehi justkui nõnda tahtvat, siis ütlen mehena et pole küll sellist mõtet pähe tulnud. See seondub esmalt siiski naise alandamisega
 
k 16. detsember 2001, kl 10.00
Einoh, ma saan rääkida muidugi ainult nendest meestest, kellega olen voodit jaganud, mis ei ole kindlasti suurem osa KÕIGIST meestest. Ei ütleks, et seal mingit alandamist on, aga eks see sõltub ka sellest, kas naine alandamist kardab, või pigem mängib vahel sellise mõttega, veidi nagu SM poole? Aga seda muidugi, et kui ise ei taha, ei pea lubama.
 
mees2 16. detsember 2001, kl 10.40
Huvitav, kas on naisi kes selleks ise ettepaneku teeb? Mõtlen, see võiks tulla ikkagi vaid sellest et normaalsel teel rahuldust ei saavutata
 
emily 16. detsember 2001, kl 13.02
Üks mees on tahtnud. Tulin talle vastu ja proovisime, aga mul oli väga valus, no lihtsalt ei läinud see asi tagant sisse. Rohkem ei proovinud. See on nagu meestel omavaheliseks asjaajamiseks ju ikka? Kui mees nii väga anaalseksi tahab, ehk otsib siis endale mõne omasoolise, kellele taha panna?
 
liis 16. detsember 2001, kl 17.38
:-((, fui, kui ropp! Pealegi milline nakatumisoht, kui edasi järgmisesse urgu ronida ilma pesemata! Puha meeste perverssus,
naised üldjuhul oma osa sellest ei saa!
 
siiri 16. detsember 2001, kl 22.36
Lugesin seda teemat ja mina isiklikult arvan,et kui mõlemad tahavad seda proovida,siis miks peaks seda perverssuseks nimetama?
Ise olen seda oma mehega proovinud,aga ei õnnestu kuidagi,sama probleem mis ühel kirjutajal siin...lihtsalt ei lähe sisse.
Võibolla tahaks mõni kellel see on õnnestunud oma kogemusi jagada!? Oleks väga teretulnud :)
 
kogenu 17. detsember 2001, kl 03.41
olen proovinud ja esimene kord oli valus natuke, aga sellegipoolest erutav ja siis sai ostetud libestus vahendid ja uuele ringile...mees peab h22sti rahulikkult tegema alguses ja siis on hea...v6ib ka lihtsalt n2ppu lasta sinna panna alguses...ka see on erutav...minagi pidasin alguses seda perverssuseks, kuid nuud on t2itsa nauditav
 
Scarlet 17. detsember 2001, kl 09.49
Mina arvan, et kui sina ise seda ei soovi, ei peaks sa seda nn vastutulelikkusest ka tegema. Kedagi ei saa sundida, tahtmine peab olema mõlemapoolne.
 
meia 17. detsember 2001, kl 10.55
esimene kord on ikka päris valus... eriti veel, kui mehel suur on... aga ajaga tuleb õppida lihaseid tunnetama... aga perversne see eriti kyll ei ole :) vaheldus lihtsalt, sest see tunne on täiesti teistsugune ja mitte sugugi halb...
ise ma ka kunagi arvasin, et see sakib ja et mees, kes seda nõuax, on pervert, aga siis ise tahtsin proovida... ja tegin.. nyyd vahel mehega kasutame seda.. lihtsalt niisama :) täitsa tavaline asi.. ära muretse..
 
naine 17. detsember 2001, kl 16.38
Mulle just hiljuti kurtis üks meestuttav, et naine tahab igat vahekorda anaalseksiga lõpetada.. nii, et pole vist vaid meeste pärusmaa :)
 
Lula 17. detsember 2001, kl 20.02
No see on küll kummaline seda perverssuseks nimetada, ja ma ei saa ka aru, kuidas see mees siin naist alandab, kas mitte pigem iseennast???
 
mees2 17. detsember 2001, kl 20.13
Perversne = loomuvastane. Loomupärane seksuaalvahekord mehe ja naise vahel toimub kasutades kumbki oma suguorganit. Kui mees ei tunnusta organit, ei tunnusta ta ka naist
 
elevant 17. detsember 2001, kl 23.42

to: mees2

seega on ka suuseks loomuvastane. sest suu on môeldud teatavasti söömisorganina :)

aga mis anaalseksi puutub, siis mina olen see naine, kes mehele selleks ettepaneku tegi ja tahtis rohkem kui mees.

nipinurgaks niipalju, et tuleb kasutada midagi hästi libedat, beebiôli näiteks ja leida asend, kus lihased loomupäraselt lôdvestuvad (ntx doggy-style). ja kui asjaks läheb, tee nagu punnitaksid väljapoole. ning mees olgu ettevaatlik, eriti edasilükkamisega, kui peenisepea sees.

muidugi oleks abiks ka väike peenis ja wc külastus enne kui asjaks läheb. kui muidu ei tule, kasuta microlax 'i. Teerve teadus mul siin :)
 
k 18. detsember 2001, kl 08.02
mees2, see viimane oli sul küll imelik. Kas see on ka perversne, kui keegi suudleb suu asemel näiteks jalataldu? Ja tõesti on siis oraalseks täiesti perversne! Pealegi ei ole küll nii, et mees tavaseksi ei tunnustaks, muid varienate katsetatakse reeglina vahelduse mõttes ainult.
 
mees2 18. detsember 2001, kl 09.57
Loodus on inimese nõnda loonud et on võimalik kõik naudingud loomupäraselt saada. Kui ta seda ei suuda siis on see tema probleem mis tuleks tal lahendada, mitte otsida viletsaid alternatiive perversustest. Paraku elus just nii on
 
Tarakan 18. detsember 2001, kl 12.24
Kas anaalseks on hea? Kirjelda, mida sa tunned. Kuidas sa ise sellele mõttele tulid? Saad aru, teema on väga põnev meeste jaoks. Anaalseksis on midagi seletamatut võluvat.
 
Venice 19. detsember 2001, kl 13.22
Mees2 kirjutas:
Loodus on inimese nõnda loonud et on võimalik kõik naudingud loomupäraselt saada. Kui ta seda ei suuda siis on see tema probleem mis tuleks tal lahendada, mitte otsida viletsaid alternatiive perversustest.

Appi,kui igav mees Sa mees2 oled.
See,kui keegi anaalseksi vahest harrastab,ei tähenda,et ta ei suuda oma probleeme lahendada. Miks mitte selleks,et kahekordistada naudingut?
Anaalseksist saadav orgasm on hoopis teistsugune kui tavaline. Seda seetõttu,et saad ühe orgasmi,mis on kahe orgasmi võimsusega.
Krt,su jutt ajas täitsa vihale mind.
Käi siis edasi,prillid peas ja ära sa kunagi midagi uut proovi-äkki hakkab veel meeldima ja siis jama kui palju,kui tuleb välja-ups,pole loomupärane.
 
mees2 19. detsember 2001, kl 14.41
Venice, vabandan, et oma arvamusega sind pahandasin. Luba, et jään siiski oma teadmise juurde. Kuigi kirjeldad oma toiminguid "isuäratavalt", ei hooli ma sellest siiski - kuna saan mujal söönuks ei pea vajalikuks prügikastis tuhnida. Kuid eks igaühele oma....
 
Abikaasa 19. detsember 2001, kl 14.59
To mees2: Täiesti nõus sinuga. Jäägu see asi jumala rahus homodele ja ärgu tulgu keegi ütlema, et ma millestki HEAST ilma jään.
 
Venice 19. detsember 2001, kl 15.43
To mees2

Loomulikult on igalühel oma seisukohad. Aga mida teeksid,kui naine teeks Sulle ettepaneku seda proovida? Never ei üritaks isegi? Isegi mitte sellepärast,et tõestada oma mõttelaadi õigsust?

To abikaasa

Kas sa mehele oraalseksi teed?
Lihtsalt küsisin...
 
Abikaasa 19. detsember 2001, kl 15.56
Oraalseks on meil tavaline asi. Anaalseksi ei taha meist kumbki ja ei ole ka kummagi eelmised partnerid seda soovinud. On meeldivamaid tegevusi.
 
Famm 19. detsember 2001, kl 16.07
Desperaadod ja ebakindlad naised kes endale taha keerata lasevad.
 
k 19. detsember 2001, kl 16.24
mees2: siis on kahju küll, kui sinu naine käib ringi prügikastiga, mida sina "fui", puutuda ei taha. Mina näen asjas pigem naise täielikku aktsepteerimist ja heakskiitmist.
 
x 19. detsember 2001, kl 16.43
hakkab juba keema ajama see loba siin
kellele meeldib nautigu neid pepurõõme aga ärge hakake teistele (kes seda normaalseks või nauditavaks ega mõistetavak ei pea) silte kleepima

rõõmustage isekeskis edasi ja jagage kogemusi kui soovite, kuid jätke teistele pepurõõmude propag. ära
 
mees2 19. detsember 2001, kl 17.03
Venice,
Vähe tõenäoline et keegi ettepaneku teeks, sest lävin naistega kes endast lugu peavad. Mingil juhul ei üritaks. Mõttelaadi õigsust ei ole mul vajadust enesele tõestada sest mul on kogemus ja seeläbi veendumus.

k,
Eks selline prügikast ole meil igaühel kaasas, igal asjal siiski oma funktsioon. Aktsepteerin naist just sellisena nagu ta on, naisena. Prügikastis käimise asemel eelistan meepotti
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!