Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kapsasupi-ime
 
kaaluja 17. detsember 2001, kl 12.49
Ma vabandan juba ette, et tüütan taas selle supi jutuga, kuid jäi siin sirvides silma. Kirjutage kuidas seda suppi keeta ja mida silmas pidada supikuuri ajal? Aitüma!
 
Inks 17. detsember 2001, kl 13.17
Tule meie supiklubisse, aadress: http://communities.msn.com/Dieediklubi/
Seal on üleval nii retsept selle supi tegemiseks, kui ka kaasalööjate kommentaarid ja nõuanded. Vahetame kogemusi, peame dieedipäevikut, see omakorda distsiplineerib meid endid.
Tere tulemast.
 
marion 18. detsember 2001, kl 12.50
Tahaks selle klubiga liituda, kuid ma ei saa sellega hakkama. iga kord kui üritan liituda, peale maa(estonia siis) hakkab arvuti ketrama, teatab et avalikustan salajast infi ja kas jätkata. no ma siis lasen jätkata, aga ta jõuab uuesti valja sellele leheküljele http://communities.msn.com ja kõik hakkab otsast peale. mu kannatus hakkab juba katkema. mis ma valesti teen?
 
supisööja 18. detsember 2001, kl 12.57
ma ei kujuta ette miks ta jamab sul nii...kui eesti vajutad siis tuleb küll uus leht ette, et seal saad valida harjumaa jne...aga midagi valesti ei tohiks küll olla.... kui ei toimi see registreerimine siis ma võin sulle teha selle accoundi ja saata sulle andmed ning siis sa muudad ise seal passwordi ära.. kuidas sobib? ainult siis oleks mul vaja mingit sinu muud mailiaadressi kuhu ma selle kehtiva passwordi saadaks...
 
marion 18. detsember 2001, kl 13.13
mingit harjumaa lehekulge mul küll ei tule...
no kui sa oleksid nii kena...
marion22@hot.ee
 
supisööja 18. detsember 2001, kl 13.24
saatsin sulle maili
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!