Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
soor
 
ly 20. detsember 2001, kl 12.30
Mida annaks teha ilma arsti juurde minemata kui antibiootikumidest on tekkinud tupesoor?
 
Inks 20. detsember 2001, kl 13.04
Pane sinna hapupiima sisse kastetud vatitampoon.
 
brr 20. detsember 2001, kl 13.16
abi saab ka perearstilt, kui küsida ja umbkaudu endale mõjuva rohu nime tead, peaksid retsepti kätte saama. Endale oli ka see meeldiv üllatus, kui koba peale pärast haige olemist(ka antib.) arsti käest küsida taipasin.
See asi, mis apteegis ilma retseptita müügis (Femigel) vist, mulle küll meetritki ei mõjunud, küll aga haises ja jooksis välja ja ega ta eriti odav kah polnud.
 
tolerant 21. detsember 2001, kl 10.12
latele antakse soori puhul daktarini, igaljuhul võivad seda veidi suuremas koguses ka täiskasvanud manustada. kahjuks ei mäleta, kas on retseptiravim või mitte.
 
Pipi 21. detsember 2001, kl 11.15
Gyna- Daktarin on retseptiravim. Tüütu ja tülikas kasutada (küünlad), aga aitab...
 
tolerant 21. detsember 2001, kl 13.27
see daktariin millest mina kirjutasin on tuubis selline zelee taoline. lusikake on kaasas ja manustatakse suu kaudu.
 
Maike 29. detsember 2001, kl 07.03
Soovitan kohe väga atsidofiilkapsleid.Algul tarvitasin neid,mis on pektiiniga,nüüd tarvitan Gefilius nimelisi.Hoiatus!Lahti sellest haigusest ei saa ja kapsleid pead tarvitama iga päev korrapäraselt.Need on küll välja reklaamitud seedeelundkonna korrashoidmiseks,kuid pärmseenele ehk soorile ehk tupeseenele(heal lapsel mitu nime!)mõjub üllatavalt hästi ja mugav on ka.Ei pea kuhugi toppima,võta aga sisse ja ole rõõmus.Aga nagu vahele jätta püüad,on "sõber" jälle platsis.See femigeel pidi aitama alles siis,kui paljusid kordi kasutad.Ah jah,atsidofiilkapslid on ka retseptivabad.Need lastele suukaudu antavad on mõeldud suus asuva soori korral.Seda esineb ka ja nahal võib olla seda haigust.Retseptiravimid on kallid ja kuna see haigus tuleb nagunii tagasi,siis mõttetud.Siiski,tupeseen väga raskel kujul põhjustab jube vastikut põletikku,siis selle kiireks mahavõtmiseks on need küll omal kohal vägagi,aga päris lahti saada ära loodagi.Mul veel hästi nõme kogemus,retseptiravimitega sain tolleks korraks korda,aga kuu aja pärast oli uuesti tagasi.Arst ütles,et ma oma silmaga nägin,et on korras,mis jama see on,et jälle ja oli tige.Vahetasin arsti,too vähemalt ütles,et kipub uuest jah tulema.Nüüd saan ilma arstideta hakkama.Vähemalt sellekohapealt,ma ei reklaami siin iseravimist,vaid enda tervena hoidmist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!