Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kust saada abi?
 
Styg 26. detsember 2001, kl 14.11
Kust saada abi, kui ise enam omadega toime ei tule? Ma pole kunagi ühegi psühholoogi ega psühhiaatri juures käinud, aga tundub, et viimane aeg on minna, sest lained hakkavad üle pea kokku lööma. Olen kogu aeg vahelduvalt suitsiidne olnud, aga veel on pea niipalju selge, et oleksin nõus abi saama, kui ainult teaks, kust seda saada võiks. Olen just Tallinna kolinud, perearsti ei ole, haigekassakaart on, aga ise mitte millegi eest maksta ei suuda (seega era-arstid ja kliinikud jäävad ära, kuna sealt, kust midagi võtta ei ole, ei võta ka surm, rääkimata arstidest). Oma peaga lihtsalt ei suuda välja mõelda, kuhu helistada või kust küsida!
 
mees2 26. detsember 2001, kl 14.39
Paldiski mnt Psühhoneuroloogia Haigla dispanser. Seal on võimalik registreerida erinevate erialade professionaalide vastuvõtule. Maksta pole vaja, ka saatekirja mitte
 
Yks nõu 26. detsember 2001, kl 18.16
Ei saa tegelt abi kusagilt! Kui lootma jääd, on pettumus nii suur, et oledki omadega põhjas, aga kui tühja ei looda, siis jõuad ikka vastu panna, kui oled elu peale loodud nagu vanarahvas ütles.
Ole tubli! Ja mõtle sellele, et kui on nii halb, et enam ei jõua kannatada, siis järelikult enam halvemaks minna ei saa, siis saab ainult paremaks minna!
 
Kati 26. detsember 2001, kl 19.35
Ei tohi meelt heita, kõigil on vahel hirmus raske. On olemas
ELULIIN, sinna saab helistada ja nemad oskavad Sulle kindlasti nõu anda, kuhu pöörduda. Ma ei tea telefoninumbrit aga 1188 oskab kindlasti öelda.
Mingil juhul ei tohi endaga midagi teha, helista kindlasti sinna ja katsu ikka selget mõistust hoida. Õnn olgu Sinuga!
 
Kis 26. detsember 2001, kl 22.26
Kas sul tõepoolest pole ühtegi lähedast inimest kellega rääkida?
Sõpra,sugulast?
Mina eelistaksin küll pigem rääkida inimesega kes mind tunneb ja
teab kui võhivõõraga...
Kui oled pidevalt suitsiidne olnud siis on probleem ammune, ilmselt.
Vaata enda sisse, anna endale andeks ja mine eluga edasi.
Ainult sina ise saad ennast tõeliselt aidata.
 
kr66p 27. detsember 2001, kl 00.21
eluliin -- 6558088
kriisiabi -- 6314300 (psühholoogide vastuvõtt, tasuta)
 
ruti 27. detsember 2001, kl 13.50
Mine KINDLASTI Psühhoneuroloogia dispanserisse Paldiski mnt-l. Abi saad kindlapeale, pealegi tasuta. Võta end kokku ja tee see esimene samm, edasi läheb juba lihtsamalt. Mul endal kogemused sellest vallast.
 
Maimu 27. detsember 2001, kl 16.33
Mul on ka kogemusi selle "lainete peakohal kokkulöömisega" ja tundega, et enam ei suuda. Sain abi psühhoneuroloogiahaiglast ja tagantjärele on hea mõelda, et ma mingeid lollusi tegema ei hakanud, vaid leidsin ikka jõudu abi otsida. Praegu ei paista need siis olnud probleemid enam üldse nii hirmsatena ja hakkama saan kenasti. Ole julge! Kui teised on hakkama saanud, saad sinagi!!!
 
mina 28. detsember 2001, kl 09.00
1. on olemas Psühhiaatriahaigla, mitte mingi psühhoneuroloogia
2. registratuuri number on 697 4423.
Ole tubli, abi otsimine on juba pool teed tervenemiseni!
 
K 28. detsember 2001, kl 09.30
Soovitan lugeda ka "ärge muretsege, hakake elama".

Aga spetsialisti abi on kindlasti parem.
 
Inks 28. detsember 2001, kl 13.31
Mine tee metsajooksu, võta igapäevaseks oma ülesandeks näiteks 1/2 tundi joosta. Varsti paned tähele, et rumalad mõtted jätavad su maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!