Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
vinnid
 
Vinn 07. jaanuar 2002, kl 21.25
Selline mure-iga kord kui päevad hakkavad-lõppevad, tekivad mul lõua otsa ja põsesarnadele suured mädased vistrikud. Olen igasugu asju proovinud peale määrida, aga kasu ei tundu millestki olevad:hommikuks jälle tagasi. Ja nii kuni päevadest paar päeva juba möödas on-siis kaovad nagu iseenesest. Muidu elaks ju üle, aga nüüd vaja esinduslik ja väga hää välja näha. Ja aeg nagu neetult just see õige. Ega keegi ei oskaks ehk mõnd nõksu soovitada? Ise olen juba "varases keskeas":)
 
. 07. jaanuar 2002, kl 21.47
 
crissu:) 08. jaanuar 2002, kl 10.55
varakult vinnikohale vastavat desifitseeriva-raviva toimega peitepulka (nahavärvi) peale panna
mu pubekad lapsed edukalt kasutavad
mingi manhattani oma on ja siis veel ei mäleta kas clerasil või miskit sellist toodavad seda sorti kraami
pole just eriti odav kuid asendamatau abilin
varakult vinni ilmumise algushetkel peidab hästi (kergelt PUHTA sõrmega veel laiali siluda) ja ühtlasi kuivatab/ravib selle põletikukolde (enne kui asi hulluks jõuab minna) üsna hästi ära
 
tir 08. jaanuar 2002, kl 11.27
teepuuõli segada kreemiga..
ja kasutada alates päevadest näiteks.
 
kk 08. jaanuar 2002, kl 19.44
Oli sama mure, aga nüüd kasutan Oriflame'i Clear+ sarja ja nahk on palju parem. Ei tasu karta, et pubekatele mõeldud - mul ka "varane keskiga", aga sobib küll. Kiirabiks on spets. läbipaistev geel, ei jää kuigipalju näha, aga parem, kui igal hommikul-õhtul nägu näoveega üle tõmmata, siis ei ilmu vistrikud tavaliselt üldse välja. Sai väga reklaami moodi, aga mind tõesti aitas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!