Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Ninaoperatsioon
 
Ragne 07. jaanuar 2002, kl 21.43
Kas keegi on käinud ilukirurgi juures, et ninaoperatsioon teha? Mul on selline eestilik nina, otsast natuke nöbi, tahaks aga ilusat vahedat nina nagu mõnedel teistel, keda imetlen. Otsisin isegi ühe kirurgi üles, maksab umbes 15 tuhat. Samas kardan tüsistusi. Kas kellelgi või kellegi tuttaval on kogemusi? Kui suur on oht ebaõnnestumiseks? Ja kas nöbinina opereerimine sirgeks on rängem kui konksnina sirgeks painutamine? (Kui endal viimane oleks, küll opi ei teeks.)
 
alena 07. jaanuar 2002, kl 22.27
Vot minul on just selline vahva konksnina. Kunagi mõtlesin tõesti opi peale, aga kuna olen tõmmu siis peetakse mind eksootilise väljanägemisega tütarlapseks. Käisin ka kirurgi juures ja ta tegi mulle kerge vaevaga selgeks, et ilma oma konksninata ei ole ma enam see!:)
 
Ragne 08. jaanuar 2002, kl 00.48
Alena, äkki Sa ütleksid selle ilukirurgi nime, kes Sulle selgeks tegi saladused nina kohta? See peaks olema õige inimene, kellega konsulteerida, sest näib, et ta pole ainult raha peal väljas!
 
kääks 08. jaanuar 2002, kl 13.53
nöbinina on kergem sirgeks loigata kui suurt konksnina ,kuna konksninast peab luud loikama ja saagima ....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!