Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Paast
 
Kessu 08. jaanuar 2002, kl 20.52
Jõulud ja aastavahetus on ühe õige eestlase jaoks alati olnud üks suur söömapidu. Eestlasena möödusid ka minu jõulud ja aastavahetus söömise tähe all. Nüüd tuleb võidelda lisakilode ja viletsa enesetundega. Lugesin viimasest Stiilist (Annest?), et paast olla üks tervistav ettevõtmine. Kas keegi jagaks kogemusi, nõuandeid? Oleksin väga tänulik igasuguse info eest.
 
oma kogemus 08. jaanuar 2002, kl 21.28
Proovige umbes kuu aega süüa nii, et menüüsse ei kuulu nisutooted, suhkur, kohvi, must tee, alkohol, piimatooted, liha ja kala.
Selle asemel aed- ja puuviljad (banaan ülepäeviti, v.a. avokaado), seemned, pähklid, sojatooted, taimeteed, roheline tee, pruun riis, kaerahelbed, tangud, rukis, hirss jne.
Võibolla muutub seest "kergemaks".
 
n25 09. jaanuar 2002, kl 10.13
Nagu mina olen lugenud/aru saanud - ei tohi ka paastuga (nagu muugagi) liialdada. Minu vanaema oli väga tugev paastuja (seda küll usklikel põhimõtetel) ja tõesti oli raske vaadata, kuidas ta nõrgemaks muutus. Niiet paast on kindlasti teretulnud variant ka kehakaaluga tegelemisel, kuid seda kindlasti mitte liiga pikka aega ja terve inimese puhul.
 
Arina 09. jaanuar 2002, kl 13.26
Pole küll nimetet ajakirja lugenud, aga paastumas olen käinud huvi pärast küll.
Niipalju sai selgeks, et isetegevuslik paast kilode kaotamise eesmärgil on hästi rumal tegu. Söö juurvilja parem:)
 
Rixi 10. jaanuar 2002, kl 08.58
Ja kui peate paastu, ärge unustage ostmast hunnikute viisi vitamiine. Muidu on lisaks paarile kaotatud kilole teil varsti ka poole vähem juukseid peas ja katkised küüned vmt.
 
paastust 14. jaanuar 2002, kl 12.58
omapäi niipalju, et puuviljapaast on suhtohutu. Ka rasedatele soovitatakse esmalt seda paistetuse puhul. Veepaastu küll esmaspaastujale omaenese tarkusest katsetamiseks ei soovitaks. Isiklikult ei julge seda siiani asjatundja kõrvalviibimiseta teha. Ja iga paastu juurde käib võimalikult palju liikumist. Soodsaimad ajad on kevad ja sügis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!