Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
acnefug
 
küsimus 09. jaanuar 2002, kl 22.14
Olen proovinud igasuguseid vahendeid, et vabaneda tüütutest vistrikest, aga kõik on siiani olnud lootusetu. Kuna keegi reklaamis siin acnefugi kreemi, siis võtsin härjal sarvist ja ostsin selle apteekist. Seal oli aga acnefugi kreeme vist nelja erinevat sorti. Ostsin siis pimesi ühe neist ja kodus tuubi avamisel avastasin, et kreem on pruuni värvi ja tal on puudrikreemi effekt. Tore ju see, aga kas keegi oskab öelda, et kas ma olen nüüd puusse pannud ja selle firma peitekreemi hoopis ravikreemi asemel ostnud. Või ongi see kreem sellise värviga, et peidab ja ravib üheaegselt.
ps. eestikeelsel kasutamisõpetusel oli kirjas, et on ravikreem, mina aga kahtlen veidi.
 
mari 09. jaanuar 2002, kl 22.21
ma olen acnefug kreemi kasutanud, ma nüüd täpsemat nimetust ei mäleta, aga kreem oli valge ja selline natuke filmilindi lõhnaga, üldse mitte tavalise kreemi lõhnaga. mäletan, et oli pakend rohelise mustriga ja suurelt oli veel mingi aine sisaldus 8 Mg kirjas...hea ravim oli igal juhul, ainult päikesega ei soovitatud seda kasutada. ma usun küll, et see, mis sulle sattus, ravib ikka ka, aga saab tarvitada ka jumestuskreemina. no proovida ju ikka võid.
 
küsimus 09. jaanuar 2002, kl 22.28
mari, kas sind see kreem aitas?
 
Mann 10. jaanuar 2002, kl 12.08
Mina olin ka vinnidega hädas, miski ei aidanud, ei kosmeetik, kelle kukrusse kandsin tohutud rahad ega rahvalikud vahendid. Olin absoluutselt lootusetu juhtum. Umbes kolm aastat tagasi soovitas keegi aknefugi. Ja kuigi olin skeptiline, aitas. Algul kasutasin seda kõige kangemat, 10%list, kuigi seda soovitatakse mitte näole, vaid seljale. Esialgu ehmatas ära, sest võttis lausa naha lipendama, aga kahe kuu pärast olid kadunud nii vinnid kui kestendus. Ja nägu sai puhtaks ja on jäänud puhtaks. Vahel haruharva mõni punn veel tekib, aga väike ja süütu, mitte selline sügav nagu vanasti. Selleks puhuks hoian kodus ühe aknefuugi tuubi ikka tagavaraks ja määrin paar päeva peale. Pidevalt kasutada enam pole vaja. Niiet omast kogemusest võin küll soovitada, aga kui on väga õrn näonahk, siis seda kõige kangemat vast ei ole tarvis. Neid on veel 5% ja 3%list ja siis ka see puuderkreemi variant.
 
Katsetaja 10. jaanuar 2002, kl 13.06
Kas seda acnefugi müüakse kauplustes või apteekides?
 
mari 10. jaanuar 2002, kl 13.17
aitas küll jah. ma ütlen, et pole mõtet minna kosmeetiku juurde, mina vähemalt küll selle salongikosmeetika mõjusse ei usu. parem minna nahaarstile (mul arsti soovitas seda acnefugi pluss veel paar rohtu sinna juurde- mingi jube tõrvahaisuga möks käis suurte punnide peale, acnefug tervele näole ja armide peale mingi geel, mida ka vabamüügis saab). raha kulub palju vähem aga efekt on täiesti olemas. Katsetajale: acnefug on ka apteegis vabamüügis.
 
fem 10. jaanuar 2002, kl 14.08
ma katsetasin ka sada asja ära, (acnefugi ka, veidi abi oli aga kuivatas liialt) mul vinnid olid küll õnneks võrdlemisi leebel kujul, aga olid. abi sain siis, kui rasedusvastaseid tablette sööma hakkasin.
 
xxx 11. jaanuar 2002, kl 11.08
see pruun on raviva omadusega kyll... aga isiklikult soovitaxin ma yxikutele punnidele seda 10%, mis on mõeldud seljale (näole on 3% ja 5%)... see on nagu kangem ja mõjusam. algusex oleks ehk hea osta see 5ne ja otsustada, kas on vaja tugevamat või nõrgemat :)
isiklikult soovitaksin punnidele ultraheli näopuhastust... seda pakutakse näiteks roosmariis.
 
miisik 14. jaanuar 2002, kl 10.38
Proovi hoopis tavalist teepuuõli-tärpentinihaisuga küll,aga tohutult efektiivne ja antiseptiline.Peaks aitama küll.
 
No mida juttu 16. jaanuar 2002, kl 20.46
mine nahaarstile... nad teevad imet ja minul näiteks kirjutasid veel kreemi aknefugi kõrvale.

usu, nad teevad imet.
 
küsimus 17. jaanuar 2002, kl 22.07
tere taas,olen juba seda oma kreemi kasutanud paar nädalat ja see mõjub!!!! Soovitan soojalt!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!