Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
nõelravi
 
Donna 17. jaanuar 2002, kl 09.02
Küsimus selline - kas keegi oskab öelda, kas nõelravi võib mingil juhul ka negatiivselt mõjuda? Mõtlen, et kui ravida ühte haigust, kas see võib mingil kujul ka negatiivseid kõrvaleffekte tekitada.
 
kersti 17. jaanuar 2002, kl 10.55
Negatiivne kõrvalefekt on see, et asjast pole kasu. Sümptomid võtab ära, aga haigus jääb alles.
 
thunder 17. jaanuar 2002, kl 13.32
olen ka ise nõelravi saanud ja pean tunnistama, et abi ei olnud tõesti, nii väga kui ma seda ka sisimas uskusin ja lootsin...
 
pillekas 17. jaanuar 2002, kl 14.55
Mul oli poolteist aastat tagasi käes närvivalud. Aluses öösel natuke, siis läks see järjest hullemkas. Lõpuks ei saanud enam normaalselt elada, valu ajal tulid pisarad kurku, magada ei saanud - õudne aeg oli. Kuna imetasin last, siis ei tohtinud ma mingeid tablette süüa, ega süste saada, seepärast läksin nõelravi katsetama ja minule see igatahes aitas. Käisin umbes 7 seanssi, a' 10 min. Tänaseni olen sellest valust prii tänu NÕELRAVILE (sülitan igaks juhuks 3x üle vasaku õla).
 
keti 17. jaanuar 2002, kl 19.04
Olen ka seanssi ära teinud oma kurguvaluga,ei saanud küll aru et oleks midagi paremaks läinud...
 
õpilane 17. jaanuar 2002, kl 19.29
Üks nõelravija oli seal medkoolis, Lihtmaa, kadus vaikselt ära, kui skandaal tõusis, aga ravijana olevat ju võimekas olnud, kas keegi tema juures on käinud?
 
Deya 18. jaanuar 2002, kl 12.39
Kas nõelraviga ei ole HIV-viirusesse või hepatiiti nakatumise ohtu? Olen ka aastaid tagasi käinud ja kahjuks ei saanud oma probleemile abi kuigi uskusin ja usun siiralt siiani sellistesse asjadesse. Seal käies mõtlesingi et samad nõelad pannakse ju kõigile inimestele, ei ole nii et igaühel omad personaalsed. Õnneks ei saanud ise küll sealt midagi kaasa, aga küsimus mõlgub meeles siiani, et kas pole ohtu saada sealt mingit uut haigust ravi asemel?
 
Massa 18. jaanuar 2002, kl 13.05
Olen saanud nõelravi Rävala pst.Esimesel korral ostsin nõelad, igal järgmisel seansil käisin oma nõeltega. Nõelad praegugi kodus, et kui kunagi vaja, siis olemas.
Viimasest nõelravist möödas 1,5 aastat. Tundub, et aitas.
Ehk oleneb arstist kah.
 
jana 18. jaanuar 2002, kl 13.09
Minul aga väga positiivne kogemus. Peale seda kui mul oli teine rasedus katkenud, väitsid arstid, et ma ei saagi enam lapsi ja juhul kui, siis raudselt kõik 10 kuud voodis! Käisin 8 kuud nõelravis ja hetkel kasvatan märtsis kaheseks saavat tirtsu!

Aga uskuma peab, sest paljud haigused ja probleemid on inimeste mõtlemises kinni!
 
Arina 18. jaanuar 2002, kl 13.18
jana, mis sa räägid?
Mul on rasedustega sama lugu ja praegu ka sama prognoos - kui üldse, siis lamades.
Ehk kirjutaksid mulle pikemalt?
Kus on selline nõelravija ja kuidas ta sind aitas?
Ja kas sa siis saidki ilma lamamata raseduse lõpuni kantud???
Väga ootaksin rohkem informatsiooni!
 
jana 18. jaanuar 2002, kl 14.31
Ise käisin Otepääl Esti juures ja jõudsin sinna hoopis seda pidi, et teine katkemine ja diagnoos lõid psüühhika päris korralikult sassi! Algul pani ta tšakrad paika, et mõtlemine ja psüühika korda saaks! Ja siis hakkas asja "uba" ravima. Kuni ta ütles, et nüüd on kõik korras!
Kindluse mõttes käisin raseduse ajal isegi iga kuises kontrollis Tähe erakliinikus, kus teada tuntud Sõritsa siis tohtriks oli! Vist 3-dal ja 8-dal kuul käisin veel Esti juures nõelu saamas- pidi geenihaigused eemal hoidma. Ja lamamisest oli asi kaugel - pikad koolipäevad olid peaaegu lõpuni välja, matkamised ja hästi palju muud liikumist!!! Tirts praegu nagu purakas!!! Isegi omaealistest üle natsa - nii vaimselt, kui ka füüsiliselt! Kui huvitab siis võin sulle tema telefoninumbri öelda - ta oskab muuseas ka "läbi õhu" diagnoosi panna! Kui aga on miski sügavam mure millest ta jagu ei peaks saama (a´la arsti diagnoos on operatsioon; või on selg/kael paigast ära - mida ei soovita just igal mehel paika panna) siis on Läti Valkas tark mees Jaanis! Paljud Eesti arstid teavad teda, kuid kutseeetika ei luba soovitada!
 
Deya 18. jaanuar 2002, kl 15.11
jana mina olen ka huvitatud sellest numbrist!
 
Arina 18. jaanuar 2002, kl 15.21
Ma olen kohe väga huvitatud. Mul on küll selline diagnoos, mida tõenäoliselt nõelaga ei ravi, nimelt amputeeritud emakakael.
See peab senise kogemuse kohaselt rasedust kinni kuni 5 kuud, siis katkeb, lama või ära lama. Tahaks kolmandat korda proovida, ei ole vist vaja öelda, kuidas ma kardan... ja tahan niipalju kui võimalik riske vähendada, uurida alternatiivmeditsiinikute võimalusi, kõike-kõike.
Samuti meeldiks päris hästi, kui keegi mu radikuliitilise kalea ära raviks!
Aitäh igal juhul! Ja anna number ka ja kirjuta veel midagi huvitavat!
 
karoline 18. jaanuar 2002, kl 21.54
Mina oleks ka väga huvitatud... ehk Sa Jana annaksid mullegi selle numbri?! Ega Sa ei tea, kuidas tolle Läti targa mehega Valkast ühendust saab - kontaktnr, aadress?
Oleksin väga tänulik igasuguse info eest! :)
 
Arina 21. jaanuar 2002, kl 11.06
Jana, uu?
 
Jana 22. jaanuar 2002, kl 09.31
Väga vabandan, ei pääsenud varem neti ligi! Esti töötelefon on (076)63726 aga selle Jaanise kontaktid otsin homseks välja, uskumatu, et siiski on alternatiivmeditsiinist huvitatuid! Nii palju võin kohe öelda, et Jaanis elab kohe Valka kesklinnas, s.o. siis paar-kolmsada meetrit piirist, tavaliselt käiaksegi nii, et auto jääb siiapoole piiri ja jala kohale! Üritan ikka homseks teile vastuseid leida!

Päikest ja lootust teile!
 
Arina 22. jaanuar 2002, kl 09.58
Aitäh, ootame:)
 
Jana 24. jaanuar 2002, kl 12.50
Enam ei üritagi vabandada, kuigi vabandus oleks väga kaalukas! Sain nimelt üleeile konkreetse abieluettepaneku - lõpuks! Ja praegu ei oskagi nagu olla ja pea on pulki täis!
Ok, nüüd teemast!
Janis Predis / Läti Valka / Rigas 16-19 / telefon 003714724989
Kui minna jalakäijate piiripunktist läbi ja siis koguaeg otse, kõigepealt bussijaamast mööda ja siis kirikust (mõlemad jäävad vasakut kätt), ja siis peale kirikut tuleb ristmik - sealtki üle ja peakski olema maja ees (jääb paremale tee poolele, kohe nurga peale!)! Loodan, et leiate abi!

Päikest ja valgust!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!