Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
palju kahtlusi.
 
Margit 17. jaanuar 2002, kl 11.37
Ma ei oska teile kirjeldada oma meeleolu ,tundeid mis mind praegu valdavad. Tegin umbes nädal tagasi rasedustesti ja testil ilutses nagu ikka 1 triip...õrnake selline.No pistsin testi käekotti ja mõtlesin endamisi, et kui-ei-siis-ei. Hakkasin tööd lõpetama ja mõtlesin ,et viskan testi prügikasti ära. No õngitsesin testi kotist välja ja heitsin sellele veelkord pilgu. Seal ilutsesid 2 tugevat triipu. Uskumatu !!! Võtan seda siiski reaalselt,kuni arst pole asja ametlikuks tunnistanud. Võib ju test olla valepositiivne - Siiski olen väga õnnelik ja segaduses. Mõistus tõrgub. Võib-olla kardan seda testi uskuda Umbes sel ajal,kui pidid algama päevad veritses 2 päeva - väheke.Ja jubedad kõhu-ja seljavalud (krambid)olid..Nüüd siis arstil käidud ja puha. Saatis ta mind siis kohe ultrahelisse. Kuna kõht siiani valutab natuke siis kahtlustas ta kolme varianti:Tsüklihäire , rasedus, tsüst. Viimast ei leitud(õnneks).Jäävad esimesed 2. Kuna teatavasti näitab UHD rasedust alates 5-ndast (mõnel juhul ka varem) nädalast siis lähen järgmine nädal uuesti.
UHD näitas et lootemuna pole, vasak ja parem munasati norm suuruse ja struktuuriga.Munajuhasid ei näe. Mis see :" Munajuhasid ei näe"peaks tähendama? Loodan nii väga ,et nädala pärast näitab UHD tibukese olemasolu. Tegelikult aga ei usu seda,sest peale nede olematute päevade möödumist kadusid tundemärgid ,mis viitaksid rasedusele - ehk siis jäi vaid isutus,nagu ka eemise raseduse ajal,mil silmadega söösin ära kogu külmkapis oleva ,kui aga sööma hakkasin ei tahtnud enam mitte suutäitki.Muidugi jääb võimalus ,et varajane katkemine oli aga ikka loodan et ootan teda. Kas kellegil on kogemust selliste kordus ultrahelidega.Kas see ongi tavaline protseduur ,et korduvalt nädala pärast vaadatakse või neil siiski jäi mingi kahtlus raseduse osas?On kellegil sarnast juhtunud?
 
j. 17. jaanuar 2002, kl 11.54
Nagu juba perekooli leheküljel sellele kirjale vastati, võib pikemaajalisel seismisel rasedustestile kaks triipu tekkida. Siiski loodan, et sul läheb õnneks! :)
 
Minake 17. jaanuar 2002, kl 12.05
Mul olid ka millalgi mitle päeval valud ja kerge määrimine, aga mis lõppes hirmsate valude ja emakavälise raseduúe katkestamise (katkemisega?).
 
K 17. jaanuar 2002, kl 14.53
Juhtus ükskord samasugune lugu. Kaks triipu avastasin õhtul kui test oli päev otsa kotis olnud. Ostsin uue testi ja järgisin kõiki kasutusjuhendil leiduvaid õpetusi. Seekord oli siiski üks triip. Aega arstide vahel jooksmiseks ei olnudki põhjust kulutada.
 
h 17. jaanuar 2002, kl 15.54
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!