Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Vormis emmed!!!!
 
aili 18. jaanuar 2002, kl 16.16
Tere noored emmed, tahaksin küsida kuidas te pärast sünnitust oma vormi tagasi saite(kas üldse saab)? Mul laps nüüdseks 8kuune kuid ise olen ikka kuidagi lödev ja paar kg raskem kui enne last! Muidugi on mul kehal palju rebendeid-äkki sellest ongi nahk lödev(kohi ikka üle püksi värvli!!!!!!!)?Mis aitaks??????
 
Kleopatra 18. jaanuar 2002, kl 16.34
Kui laps on alles 8kuune, siis on paar kilo varasema kaaluga võrreldes väga normaalne. Oleneb muidugi ka sellest, kui kaua rinda andsid.
Keha trimmisaamiseks aitab aga kindlasti kõige paremini võimlemine, suurendades järjest koormust (nii harjutuste raskusastet kui treeningu pikkust). Värskes õhus iga päev sörkimine (kasvõi 15-30 min) oleks ka sellele lisaks väga kasulik. Mitmesuguseid harjutusi noortele emadele peaksid leidma aadressilt www.perekool.ee. Arvan, et sealt leiad ka palju muid teemasid, mis noorel emal päevakorras võiksid olla ja millele leiad asjatundlikumaid vastuseid kui siit.
 
ehee 18. jaanuar 2002, kl 20.31
vesivõimlemine!!!
 
toimetaja 21. jaanuar 2002, kl 09.51
Iseseisvaid harjutusi vesivõimlemiseks leiab siit:

http://woman.delfi.ee/tervis/ole_vormis/article.php?id=2647331


Harjutusi kuival maal tegemiseks leiab aga artiklist "Sünnituse järel trimmi":

http://woman.delfi.ee/tervis/ole_vormis/article.php?id=1219214
 
Marju 22. jaanuar 2002, kl 15.56
Minu laps on juba 1,7 aastane.Minul oli keiser ja ütleks et minul küll ei tekinud seda lodevat kõhtu.Aga ennast vormi sain kerge treeningu,ujumise(kõik lihased haaratud),ratta sõidu(käisin rattaga tööl) ja muidugi vähendasin oma söömist ,sõin vähem ja kilod kadusid.
Muidugi oli mul ka päris palju pingeid seoses kooli lõpetamisega ja see mõjus mulle nii et söögiisu langes ja kilod aina vähenesid.Need kadusid lausa nähtamatult,isegi ei pannud tähele millal olin saavutanud jälle sellise keha mida omasin enne rasedust.
Ja lohutuseks teistele emmedele,et normaalkaal peale rasedust tuleb tagasi alles peale 9 kuu möödumist.Seda muidugi juhul kui ka ise natuke vaeva näed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!