Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kaalu langetamine
 
aga 20. jaanuar 2002, kl 02.49
kas keegi osakb soovitada efektiivset ja püsivat kaalulangetamise võimalust (kaalujälgimine ei toimi, liiga palju tohib suua ja minu kaal ei lange mitte:((((
niisiis palun aidake kes oskab
 
deix 20. jaanuar 2002, kl 14.59
Nul on selline tunne,et sa ei pea kaalujälgimisest päris ilusti kinni.Ikka kindlasti libistad midagi magusat põske.Minuga oli näiteks nii.Kuus päeva sõin korralikult ja harilikult seitsmenda päeva-pühapäeva mugisin seda mida tahtsin.No vot nii ei võta üldse alla.Kõik päevad peavad olema korralikult söömispäevad.
Magusat ja rasvasemat võib endale imeharva lubada ja siis ka imevähe.Ja kindlasti peab võimlema,tee kõhulihaseid näiteks.Muidu kui oledki kõhnemaks jäänud jääb keha lödev ja kole :(Usu mind küll sa alla võtad,ainult kannatust on tugevat vaja.
 
a 21. jaanuar 2002, kl 09.26
Kui kaalujälgimise programmi õigesti täita, siis kaal langeb kohe kindlasti. Kui ei lange, siis ilmselt meelitad end vahel millegagi, mida sa millekski ei pea, aga mis reaalselt halba teeb. Ja no liigutada on vaja end ükskõik millise süsteemi kõrvalt.
 
to: aga 21. jaanuar 2002, kl 10.56
Ühinen eelnevate kommenteerijatega. Sa teed midagi valesti. Käisin ka kaalujälgijates, omast arust sõin täpselt nii palju nagu ette oli nähtud, kuid kaal ei langenud enam. Aga... üks pisiasi läks ühest kõrvast sisse, teisest välja, millest ka rühmas juttu oli: nimelt ma pugisin liiga palju õunu ja muid puuvilju. Arvesta iga keskmise õuna kohta 1 punkt ja sa näed kuidas kaal langema hakkab:)))
 
Tädi 21. jaanuar 2002, kl 11.13
Appike-kas õunad ei olegi mitt epunktivabad?!? Lugesin (põrandaalusest) programmist, et õunad ei anna punkte...
 
ise 21. jaanuar 2002, kl 11.20
Mina ei poolda üldse seda kaalujälgimise programmi!
Sellega võtab nii aeglaselt maha, et igasugune isu kaob ära!
Kõige parem on:
hommikul : 2 viilu krõpsleiba, tomatiga, kohv
kell 13:00 1 jogurt, 250 g tervailja oma!
17:00 200 gr salatit ja nats liha!
Loomulikult trenni tuleb ka teha !!!
Nii läheb päris kiiresti alla ja pole ka kahjulik, vähemalt minu treener ütleb nii!!! Ise olen juba 17 kilo maha saanud ja teine sama palju on ees!
 
Pipi 21. jaanuar 2002, kl 11.26
appi!!! ISE, mis sa teed! nädala võibolla võid niimoodi toituda, a kauem ei saa olla et tervisele ei hakkaks, kohe ei tunne a mingi poole aasta pärast hakkavad igasugused jamad.

esiteks:
nii väikeste koguste juures tuleks süüa vähemalt 5 korda päevas.

teiseks:
kus on su menüüs puuviljad??

arvestada võiks sellise lihtsa tõsiasjaga, et juurviljad (kaalikas, porgand, kapsas jne) annavad meile siiski väga palju vajalikke vitamiine ja ka osa mineraalaineid, pluss ballastained, ning need kalorid mis selle söömisega saadakse, kuluvad tegelikult selle kraami seedimisele ja imendumisele, niiet juurde on nagu raske midagi võtta.

kohutav...:(
 
Ka jälgija! 21. jaanuar 2002, kl 12.00
Olen nõus a-ga!! Kui ikka korralikult teha, siis langeb kaal raudselt.
Ise olen suutnud paar nädalat kõige kauem punkt-punktilt kinni pidada ja kaal langes 2-3kg. Kui käega lõin, tuli muidugi kõik pahinal tagasi. Nüüd momendil olen jälle selles tsüklis, et olen korralik! 4kg olen juba maha saanud. Vaatan mis see nädal teeb? 10kg on veel ees.
 
tüdruk 21. jaanuar 2002, kl 12.23
to: tädi
Jah, õunad ei ole tõesti 0-punktilised! Ma olin nagu katsejäneseks sellel ajal, siis just avastatigi, et õunad ei olegi nii süütud midagi. Ja mina tegin selle katse siis läbi ja tulemus oli peaaegu 2 kg nädalaga.

to: ise
Oot-oot, ma ei saa nüüd aru, kas sa jäädki eluks ajaks ühe ja sama menüü järgi toituma??? Ja tõesti on puuviljad ja juurviljad väga olulisteks vitamiiniallikateks meie organismile. Ja teiseks, kiire kaalulangus on väga kahjulik tervisele! Ma ei saa aru, kuidas sa suudad nii ühekülgset toitu üldse süüa? Võta mõistus pähe ja ära riku oma tervist!
 
kiisu 21. jaanuar 2002, kl 12.28
nojah.. mina võtsin maha 8 kg, süües seejuures magusat. ja seda kaalujälgimisega, sporti ka ei teinud..
lõpetage õgimine ja ärge pingutage nii õudselt dieetimisega, siis ei liigu kilod kuskile kui mõte kinni..
 
Prinzu 21. jaanuar 2002, kl 13.11
Olen nõus, et kaalujälgimine on väga tõhus ja mis kõige tähtsam - turvaline viis kaalust alla võtmiseks. Ise võtsin 10 kilo alla, kuid kuna läksin laisaks ja pöördusin vanade söömisharjumuste juurde ning võtsin uuesti juurde 6 kilo. Praegu üritan jälle mõistlikult ja tervislikult toituda ja see mõjub kohe! Ei poolda mingit paastumist ja imedieete, kuna nende mõju on ajutine. Dieetidega kaotad vaid lihaseid ja vett, süües korralikult aga põletad rasvu (muidugi täpselt jälgides mida ja kui palju), mis naistele meelehärmi teevad!
 
pir 21. jaanuar 2002, kl 14.02
vat kui oled 70 kg kaalud, siis on võimalik tõesti,et magusat ei söö, siis kaalust maha saada, aga kui oled ikka mingi 55kg ja tahad paar kilo alla, siis peab juba tihedalt trenni tegema. Eeldatakse, et inimene ikka enam alla 50 kanti kaaluda ei saa ja see 55kg ka mõnel alampiir ja sellest alla saada peab juba kohutavalt vaeva nägema.
 
garfield 21. jaanuar 2002, kl 14.14
to: ISE
mina ei kritiseeri sind üldse vaid tahaks hoopis teada - kui pikka aega sa niimoodi oled toitunud ja mis aja jooksul see 17 kg sul maha on läinud? Ja kas salatit sööd mingi kastmega või täiesti rasvavabalt. Ja mis liha mismoodi tehtud ja kui palju?
Olen ise nimelt ka hädas ja sõin kunagi veelgi vähem nii et midagi dramaatilist asjas ei näe.

Kõigile teile kaalujälgijate propageerijatele: jälgisin ka programmi, kusjuures magusad ja muud asjad mind ei meelitagi ja kõik mis ma sellest sain oli kuue kuu jooksul -3 kg. Aga lisaks peavalu hommikust-õhtuni punktidele ja toidule mõtlemisest. Ja jälgisin ikka küll ja kui sõin veel oma nö. 'liikumisega' teenitud punktid, siis võtsin juurde. vot nii. ei ole kõik organismid ühesugused, et te saaksite kohe öelda, et ju sa siis tegid midagi valesti.
 
tüdruk to garfield 21. jaanuar 2002, kl 14.43
Kõik organismid ei ole muidugi ühesugused, kuid kuue kuu jooksul KORRALIKU kaalujälgimisega 3 kg alla võtta on vähe. Kui sa väidad, et tegid kõik õigesti (kas sa võid käe südamele pannes ausalt öelda, et arvestasid kokku ka iga väiksema kommi ja veinitilga punktid?), siis oled sa tõesti erand. Ja jumala eest, anna aga dieetidega minna. Pärast aga ära kahetse, kui mõne organi tuksi oled keeranud. Igal ühel vaba valik. Jõudu!
 
kiisu 21. jaanuar 2002, kl 15.07
55 kilosed ei peaks oma kahe kilo pärast "surma minema"...
 
Inks 22. jaanuar 2002, kl 14.19
Kõik kes kaaluga hädas, tulge meie Dieediklubi kodulehele. Anname seal vastastikku üksteisele nõu ja toetame muidu ka. Seal on retsepte ja huvitavaid linke, ning saab pidada oma söögipäevikut, siis endal ka kohe silme ees, kust kilod tulevad.
Aadress:
http://communities.msn.com/Dieediklubi

Kohtumiseni!
 
saleneja 26. jaanuar 2002, kl 13.16
Kasutan rakutoitumisprogrammi Thermojetics. Olen juba 7 kg alla võtnud. See on väga lihtne ja efektiivne meetod. Tuleb asendada kaks toidukorda maitsva spetsiaalse kokteiliga ja võtta taimedest valmistatud tabletid, üks kord süüa täiesti tavalist toitu. Tervisele ohutu, sest annab organismile kõik vajalikud ained õiges vahekorras, aga vähe kaloreid ja samal ajal viib organismist välja mürk- ja jääkained.
 
ise 26. jaanuar 2002, kl 17.14
to : Garfield!

Tänan toetuse eest!

17 võtsin maha 5 kuuga, tervis on parem kui kunagi varem. Teiseks teen sellist "kohutavat" söömist oma treeneri käe all. kõik on väga tore.
Ma nimelt ei kuulu nende inimeste klassi, kes viitsivad oodata aasta aega, enne kui mingi 5 kg maha saavad. Tahan rutt ja korralikult.
Loomulikult pole minu menüü iga päev selline, nagu näidiseks kirjutasin. Lihtsalt iga päeva nii vähe. Igatahes olen väga rahul, nahk, juuksed ,keha- kõik on parem.
Söön iga päev ka 5 kaltsiumitabletti ja muid vitamiine!
Kes peab seda õudseks, siis ärge proovige!
Igaüks peab leidma enda jaoks kõige sobivama meetodi, mis teiste kritiseerimist ei vaja! Jõudu kõigile!
 
Inks 28. jaanuar 2002, kl 12.50
to: saleneja

Kust seda programmi saab, mis maksab ja peamine - mis aja jooksul sul 7 kg on langenud?
 
Tiia 30. jaanuar 2002, kl 09.18
Kas keegi oskab öelda palju võib liha süüa päevas? Kas kellegil on mingeid kaalujälgija retsepte pakkuda?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!