Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Vitamiinid
 
Arina 21. jaanuar 2002, kl 16.10
Probleem selline,et korraliku söömise jaoks ei jätku alati aega ja tahtmist.Mõni päev möödub üldse söömata.Samas tunnen,et organismile selline elamisevariant hästi ei sobi.Kohati,eriti praegusel kliimaliselt keerulisel ajal,tunnen ennast väsinuna ja kurnatuna.
Arvan,et leiaksin lahenduse vitamiinides.Kas oskaks keegi soovitada järeleproovitud ja toimivaid multivitamiine,mis rahuldaksid organismi vajadusi?
Paluks mitte hakata kritiseerima minu mittesöömiseharjumust.See lihtsalt on nii ja ise olen sellega leppinud.
 
krix 21. jaanuar 2002, kl 16.32
soovitaksin centrumit, see sisaldab k6ikide gruppide vitamiine, kuid sama toimega (odavamad) on livol multi tabletid -ise kasutan ka neid. 1tbl = paevane vajadus.
 
Tova 21. jaanuar 2002, kl 17.05
Nagu mees mehele, täpsemalt anoreksik anorektikule (ok nagu toitumishäirega inimene teisele toitumishäirega inimesele), ütlen ma sulle - mitte mingi vitamiin ega toidulisand ei aita sind. Ma ei jäta taaskord ütlemata - anorektikud surevad noorelt.
Sry aga ma tean, mida ma räägin. Niiet, mis siin enam vitamiinidest, kui sa sööma hakata ei kavatse. Vast venitavad aastakese eluiga juurde.
Kui tahate - kisage minu julmuse peale. Aga ärge öelge, et Toval ei ole õigus või et ta ei tea.
Otsi teema anoreksia siit foorumist. Ehk saad abi, ehk pole liiga hilja.
 
Arina 21. jaanuar 2002, kl 17.13
kulla Tova

mis anoreksiast sa räägid? ma olen täiesti normaalmõõtmetes.kehakaal vastab täpselt minuvanuse naise keskmisele kaalule.
 
Katja 21. jaanuar 2002, kl 17.53
Igasugused multivitamiinid on head, aga ilma söömata ei lähe neist enesetunne heaks. Uimasus ja väsimus tulevad liiga madalast veresuhkru tasemest (mis omakorda tühjast kõhust). Kui ikka väikeste portsude haaval 3-4 tunni tagant süüa, on hea olla küll. Küsi apteegist ükskõik, missugused multivitamiinid ja söö ikka ka regulaarselt; üksi vitamiinidest on vähe. Ja üle ühe kuu järjest pole hea vitamiine süüa, sest organism muutub siis laisaks ja ei viitsi neid enam söögist otsida.
 
Lilian 21. jaanuar 2002, kl 19.11
soovitan GNLD toidulisandeid ja vitamiine. ise söön C-vitamiini, omega 3, kal-mag ja formula IV. väga head on kõik. kuid sealjuures on üks väike miinus, nimelt müüakse neid ainult agentide kaudu (ei müüda apteekides)ja nad on üsna kallid. aga kveliteetsed ja head. soovitan soojalt!!!
 
Kiisu 22. jaanuar 2002, kl 10.21
Tovaga 100 % nõus.

Ükski vitamiin, ei multivitamiin, aga eriti GNLD ega muud toidulisandid ei vabasta söömisest.
Minu juuksed tõusevad püsti kui ma kuulen võrkturustajate juttu selle kohta, et kui süüa nende poolt pakutavaid produkte, siis praktiliselt süüa pole vajagi.
Minu teooria järgi on tegelikult vastupidi- kui süüa tervislikku toitu, siis pole ühtegi toidulisandit ega vitamiini vaja juurde võtta.

Nii, et soovitan soojalt varuda aega normaalseks toitumiseks.
 
saatusekaaslane 22. jaanuar 2002, kl 10.49
Olin ise pikka aega samasugune. Jõin päevad läbi kanget kohvi ja kogu lugu.Praeguseks on magu haige ja kohvi, puuvilja,hapusid ja rasvaseid asju süüa ei tohi-lööb põhja alt ja kõht on punnis nagu rasedal ja gaasi täis. Südamest soovitan- leia mingi söödav asi mida ikkagi päeva jooksul endale sisse ajada
 
Tova 22. jaanuar 2002, kl 11.16
Ega anorektikud pole kõik alakaalulised ja ega nad ei sure alati alakaalu.

Taevas hoidku.
Loe kirjandust. Või, ok, tee kuidas tahad.
 
Kleopatra 22. jaanuar 2002, kl 14.06
Kui söömaminekus pole aega, võta tööle kaasa üks suur biojogurt ja tarvita seda. Paksema konsistentsiga on head, annavad ka täiskõhutunde. Aitavad seedimist korras hoida, annavad palju kasulikke aineid (sh kaltsiumi) jne. Olen juba kaua seda praktiseerinud. Kõigele lisaks pole ma ammu-ammu enam haigeks ka jäänud. Võib-olla just tänu biojogurtile? (Võtan siiski iga päev ka küüslaugutablette ja vahel teen Gerimaxi kuure. Tervis tipp-topp, meeleolu hea.)
 
irene 26. jaanuar 2002, kl 13.09
Lisaks vitamiinidele on väga olulised ka mineraalained. Kahjuks on tänapäeval nii, et me ei saa ka korralikult toitudes kätte kõiki meile vajalikke vitamiine ja mineraale, sest puu-, juur- ja köögiviljad lihtsalt ei sisalda neid enam vajalikul hulgal, sest kasutatakse kunstväetisi ja mullad on kurnatud. Soovitan tooteid sarjast Thermojetics, kus on kõik vajalikud ained õiges vahekorras. Eriti sobilik kiire eluviisiga inimesele.
Kritiseerijatele: see ei tähenda, et tuleks tavalisest toidust loobuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!