Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Pillid teevad tigedaks???
 
aili 26. jaanuar 2002, kl 10.39
Kas on võimalik,et pillid teevad tigedaks ning panevad põhjuseta nutma?
 
väikeMy 26. jaanuar 2002, kl 16.02
võib küll nii olla, sest need muudavad hormonaalset tasakaalu ning kõik on omavahel seotud. Räägi arstiga, vaheta pille.
 
iia 26. jaanuar 2002, kl 21.26
Ma olen asjast nii aru saanud, et kui naishormoone sisse söödetakse, siis muututakse rohkem naiseks. Emotsionaalne ebastabiilsus (nutmine), ümaramaks muutumine, nahk läheb pehmeks. Jne. Tekib küll tunne, et need hormoonid muudavad kogu isiksust. Mõnele võib see muidugi meeldida.
Kas ma olen oma mõtetega õigel teel?
 
väikeMy 27. jaanuar 2002, kl 00.12
iia: minu meelest oled küll. Minu keha on küll "naisemaks" läinud, mingid puusade moodi asjad on hakanud tulema :)Aga pillide närviliseks tegeva toime vastu pidi aitama B-vitamiinide võtmine.
 
liina 27. jaanuar 2002, kl 10.15
Minu õe kogemus (ta kasutas Minuletti): kõik on korras (st mingeid stressi, meeleheite vms põhjuseid pole), oled reibas ja rõõmsameelne, ja siis hakkab peale...nii kurb..nii kurb, pisarad lihtsalt voolavad...ja siis hakkavad ka head asjad natuke halvemad paistma...samm edasi, muutud tigedaks. Esialgu kandis meeleolumuutuse seoses pillidega uue preparaadiga kohanemisraskuste kirja. Aga kui kohanemisraskused juba kuid kestavad? Tema loobus. NIIET: toime on individuaalne, meeleolule mõju on olemas:)
 
tohoh 28. jaanuar 2002, kl 08.54
Ja mina mõtlen, et miks ma küll viimastel aastatel nii härdaks olen muutunud. Vaat siis milles põhjus!

Kuna paari kuu pärast lõpetan pillide söömise (tahame kaasaga pisikest tegelast oma perre), siis saan näha, kas mu raudsem närv ka tagasi tuleb :)))
 
Katja 28. jaanuar 2002, kl 15.23
Kui pille sõin, aretasin mehega ikka igal nädalal vähemalt korra situatsiooni, mille peale umbes pool tundi nuttu tuli. Nüüd pole enam pool aastat söönud ja olen kõvasti rahulikuma ja tasakaalukam. Nuttu nagu ei mäletagi enam.
 
mari 28. jaanuar 2002, kl 15.24
Katja, aga mida sa siis pillide asemel kasutad? või ootad pisiperet?
 
Eeva 28. jaanuar 2002, kl 15.54

Teevad jah tigedaks. Kui pille tarbisin, siis võisin täiesti tühise asja peale närvi minna. Mitte avalikult, aga mees pidi kodus küll aeg-ajalt täiesti seletamatuid raevuhoogusid taluma. Kui poole tunni pärast hüsteeriline nutt vaibus, siis imestasin isegi, mis koletis minu sisse läinud on.
Ega naistearstidel pole ju midagi alternatiivset pakkuda, hormoon on hormoon ja hormonaalsüsteem on närvisüsteemiga väga tihedalt seotud.
Peale tigedaksmuutumise võib ka kaal hakata tõusma, puusadele ja kõhule tekivad "naiselikud" padjakesed, millest mingi trenniga enne jagu ei saa. Mina jõudsin tagasi oma endisesse kaalu (58 kg) kaks aastat pärast pillisöömise lõppu. Meeleolu on ka leebem ja saan jälle nr 36 riideid kanda. Aastase pillisöömise peale tõusis kehakaal 4 kg, mõni sõbranna on koguni kurtnud, et temal tõusis 16 kg.

Aga kindlasti on see kurjaksminemine ja kaalukogunemine ja iiveldustunne (mul tuli sedagi ette) vägagi individuaalsed sümptomid. Naistearstid räägivad sedagi, et erinevatele inimestele sobivad erinevad pillid. Aga võib-olla on see jutt ainult ravimifirmade haipimiseks mõeldud. Mina küll niipea enam pille sööma ei kavatse hakata.
Soovituseks niipalju, et vanad head kondoomid ajavad asja ära küll.
 
mari 28. jaanuar 2002, kl 22.36
päris õudne, kui sina, Eeva, sõid aasta pille ja kaks aastat läks, et endisesse kaalu saada, siis mina pean lausa 4 aastat ootama, et oma kümnest kilost lahti saada!! päris kurb väljavaade, aga otsustasin, et proovin siis ilma pillideta.
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 08.53
Mari, praegu on 6 kuuline paus lõppemas peale viimast raseduse katkemist--siis hakkame jälle titte proovima kui arst lubab. Peale puhastust käskis arst jälle pille sööma hakata, aga mul tuli peale kuu ajalist kasutust see haisev valge voolus jälle tagasi, mis mul pidevalt ennegi oli olnud (mees ütles, et haiseb kah vastikult). Nii, lõpetasin pillide võtmise ja nüüd juhime sperma lihtsalt mujale--noh, ajutime variant. Haisev voolus kadus muidugi kohe kui enam pille ei võtnud ja olen kindel, et enam ei hakka ma neid kunagi võtma kah. Kokku sõin 5 aastat--Triquilari ja Marveloni ja Tri-Regoli. Kõigiga sama jama. Eks proovime titega maha saada ja siis katsetan tavalist spiraali.
 
mona 29. jaanuar 2002, kl 10.07
Vist teevad jah. Peale pikka päeva ei tahtnud kedagi näha ja kannatus oli ka väike.
 
malle 29. jaanuar 2002, kl 14.21
Mina ei läinud kurjaks vaid vastupidi hästi flegmaatiliseks. Mitte miski ei pakkunud eriti enam huvi. Ning igasugune isu mehega seksida oli samuti läinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!