Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Liikumislauad
 
Katja 28. jaanuar 2002, kl 15.32
Leidsin Annest liikumislaudade reklaamjutu ja läksin täna esimest korda proovima. Jube mõnus! Esiteks venitavad lauad mõnusalt ja ajavad kontorilaua taga itsumisest küürus selja paika, teiseks saab tahtmise korral ka mõnusa füüsilise koormuse. Lõpuks lõdvestab ja seansi lõppedes oled nagu uus inimene. Alla pidi kah hästi võtma. Kas keegi on veel käinud? Kuidas mõjus?
 
. 28. jaanuar 2002, kl 17.03
Liikumislauad on laiskadele, kes ise ennast liigutada ei viitsi.
 
Kass 28. jaanuar 2002, kl 21.18
Kus sa käisid ja mis maksis?
Kui tihedasti käiakse?
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 08.46
Kodanik punkt, liikumislauad on väga hea vaheldus mõnele muule trennile, millest ehk kõrini on saanud. Jah, seal peal võib vedeleda, aga ka päris tõhusat trenni teha; lisaks saad vägagi hea seljamassaaži. Ma ei loe ennast just vedelaks (siiani 3 x nädalas jõusaali), aga eilsest on lihased päris valusad--ju siis saavad koormuse sellised lihased, mida muidu ei pinguta. Lisaks sellele venitavad, masseerivad ja lõdvestavad liikumislauad jube tõhusalt lihaseid, mida sa nt. igasugu muu trenniga tavaliselt ei viitsi teha (noh, ehk aeroobikas kästakse kah korralikult venitada). See masseerimine ja venitused pidid ainevahetuse korralikult käima panema.

Käisin Tõnismäe 16A Liikumislauad ja Saun, 10 korda 450.- Ega see mingi lukskoht pole, nii et esteedid mingu mõnesse klantsimasse kohta. Samas, oma ülesande täitsid lauad sealgi ja odavam on kah kui mujal.
 
helen 29. jaanuar 2002, kl 09.09
Käin kah, "Pretty´" s Narva mnt. Olen kah jummala rahul. Esimese 10 korraga (seal on vist 10 korda ca 600 kr, aga 20 korda kuskil 800, niiet igastahes on mõttekam võtta rohkem kordi) kaotasin vaatamata suurtele söömingutele kõikjalt paar senti. Ja tõesti, mul sai ka muust trennist kõrini ning see ON tõhus. Näiteks need pehmed kohad, mis mul selle pagana aeroobikaga pole mitme aastaga rohkem trimmi läinud, läksid kolme korra laudadega selliseks, et oi-oi! Lihastele jube hea. Samas tekib mul seal käies igakord küsimus, et kui need nii tõhusad ja head allavõtjad on, miks siis see salongipersonal nii matsakas on enamuses... Selline ketserlik küsimus.
 
hanna 29. jaanuar 2002, kl 10.08
Kui mina omal ajal Prettys käisin, väänles seal küll megapeenike blond beib kunstküüntega. Nii öelda "treener" või midagi sarnast.
 
Katsetaja 29. jaanuar 2002, kl 10.58
To: Katja
Kus kohas see koht asub, kus sa käid?
Ette tänades!
 
LaTetra 29. jaanuar 2002, kl 11.15
Jooga venitab ja lõõgastab ning võtab läbi kõik lihased. Ja tunduvalt odavam!
 
Barbara 29. jaanuar 2002, kl 11.29
See jutt on nendele, kes salenemise eesmärgil tahavad laudadele loksuma minna.
Ma olen käinud Prettys 2 X aastase vahega. Esimene kord ei mõjunud küll absoluutselt, kuigi piigad
mõõtsid iga kord mõõdulindiga, ikka sama. Tselluliidiravi mingi
punase lambikesega (nagu Volkonski ütleb - ei keeranud ringi).
Teine kord oli umbes poolteist aastat peale sünnitust, siis käisin kaalujälgijate grupis ja oma viimase üleliigse kilo võtsin
just nende laudade abil alla. See viimane kilo on just kõige raskem maha saada.Piigal Prettyst oli küll nii uhke nägu peas, nagu ise oleks mul peki maha saaginud.
Olin noor ja loll. Hulka raha maksin ära ja aeg ka kulus, et
teada saada, et tervislik söömine ja liikumine teevad ilusaks.
Praegu valiksin nendel laudadel loksumise asemel vesiaeroobika.
Sellest saab energiat ka ja ei ole sellist tunnet, et eeslikõrvad hakkavad kasvama. Kui aga laudadel loksumas käisin, siis ei julgenud teistele ka rääkida, nii häbi tundus mulle.
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 11.51
Barbara, ma küll aru ei saa, mis sa räägid! Ja mis hulka raha? 45 krooni korrast on odavam kui enamus trennidest. Ja mis loksumine? Kas sa nendel laudadel ei viitsinud siis trenni teha, et seal ainult loksumas käisid? Või on sul Eesti ujumiskoondise liikme vorm, et laudadel koormust ei saanud? Ma sinna küll pekki maha saama ei läinud. Venitused, massaaz ja keskmine füüsiline koormus teevad enesetundele palju head. Nagu ma kirjutasin, pole ma mingi vedel plönn, aga mõnusa keskmise koormuse sain kätte.
Jooga on samuti väga hea, aga see on vist praegu jube populaarne ja suurem osa grpe täis.
 
? 29. jaanuar 2002, kl 15.15
mis te arvate kuidas need mõjuks need liikumislauad inimesele kes trenni polegi kunagi eriti teinud...ja liigseid kilosid on ka umbes 10 jagu? ma jälgin seda mida ma söön ja tahaks nüüd kõrvale ka mingit trenni moodi asja aga ma kardan, et tavaline aeroobika oleks minu jaoks liiga väsitav alguses ja ilmad ei ole ka just sellised et läheks ja lihtsalt jalutaks õues vms.
mõned täpsed küsimused ka.
kui kaua seal tegutsetakse? kas seal määratakse sulle mingi kindel "programm" ka? kuidas see süsteem toimib? et inimesed ootavad erinevate laudade juures kuni eelmine lõpetab? mis seljas peaks olema üldse?
sry kui tunduvad tobedad küsimused aga ma tõesti ei tea neid asju ja ei suutnud leida seda juttu Annes ka.
ette tänades
 
helen 29. jaanuar 2002, kl 15.17
Barbarale: Muide, mina olen ka vesiaeroobikas käinud mitu aastat ning tean, mida räägin. Vähemalt mulle hakkas see "loksumine laudadel" märgatavalt paremini figuuri peale kui vesiaeroobika, mis oli lihtsalt tore.
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 15.26
Küsimärk, vastused sulle.
Vähemalt seal, kus mina käin, on 7 lauda, iga laud töötab 8 minutit. Treener paneb inimestele ajad kinni nii, et inimesed ringipidi järjest mööda laudu edasi liiguvad--mingit sabatamist ei ole. "Programmi" all võiks seda mõista, et laual on võimalik vastavalt vormile kas lihtsalt vedeleda või aktiivselt liigutada. Eks treener vaatab, palju sa jõuad ja siis soovitab koormust. Selga pikad püksid, pluus ja sokid.
Väikese füüsilise ettevalmistusega inimestele on see ideaalne, rohkem vormis inimestele rohkem massaaži, venituse ja väikese füüsilise koormuse jaoks.
 
? 29. jaanuar 2002, kl 15.30
tänud katja
muide teadmiseks sulle et tänu sellele et sa siia kirjutasid hakkan ma ka end liigutama :)))) st et selle nädala jooksul lähen esimest korda käin ära. helistan ja vaatan kuidas aegadega on.
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 15.50
Ohh, mul seega päev kirjas! Treener on seal küll jube tore inimene! Ma lähen ise neljapäeval kell 12.20, nii et ehk kohtume!
 
Katsetaja 29. jaanuar 2002, kl 16.16
To: ?
Kui esimest korda seal ära käid, siis anna siin ka teada, kuidas läks ning mis arvamusel asjast oled.
 
? 29. jaanuar 2002, kl 16.19
sobib :)))
 
Barbara 29. jaanuar 2002, kl 17.34
Käisin ausalt öeldes umbes 8 aastat tagasi, siis oli hindade ja raha suhe muidugi teine (siis asus see Pretty teenindusmajas).
Mule ei ole veel rahadega probleeme olnud, kuid see tundus
tollel ajal röövimisena. Ma igaks juhuks ei viitsi vaielda, võibolla on liikumislaudu edasi arendatud. Igal juhul mulle seal ei meeldinud.
Lugupidamisega
Barbara
 
Arina 29. jaanuar 2002, kl 17.46
Lugesin, ja tuli meelde, et olen kah lauatamas käinud, 9 aastat tagasi... eriti viimane laud oli mmmmmmõnus:)
 
mari 29. jaanuar 2002, kl 19.42
kas neid kuulsaid laudasid Tartus ka on?
 
Katja 30. jaanuar 2002, kl 09.31
Sama rääkis mu sõbranna, et kunagi polnud nad oma hinda ikka kindlasti väärt. Ma arvan, et pole nad kuskile arenenud, lihtsalt hind on normaliseerunud. Kui trenni eriti rapsida ei viitsi, on seal vahelduseks päris mõnna loksuda. Aga kujutan ette, et kiiresti tüütab ära küll.
 
lait 30. jaanuar 2002, kl 10.26
Neid laudasid on tartus küll, Livonia spordiklubis. Olen ise seal kunagi ammu paar korda käinud... Loodan, et nad ei ole nendest loobunud:) Sinna on suhteliselt lihtne saada, kuna erilist tungi ei ole. tel on 390 114. Ausalt öeldes ei mäleta, palju maksis, ilmselt ka miski 40- 45 eeku.
Kas oled mineja? Läheks koos?
 
Katja 01. veebruar 2002, kl 14.43
Nonii, nüüd olen kolm korda käinud ja endalegi imestuseks on pükstes kintsude koha peal juba rohkem ruumi!!! Uskumatu, kuid tõsi.
 
Inks 01. veebruar 2002, kl 15.21
Mis firmas sa käisid ja kus see asub?
 
Katja 04. veebruar 2002, kl 09.31
Vt. kiri:
Autor: Katja
Aeg: 01-29-02 08:46
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!