Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
küüned
 
opossum 29. jaanuar 2002, kl 14.32
Kas keegi oskaks öelda, et millest tulevad küüntele pikitriibud?
Olen 27 ja see probleem on juba mitu aastat. Maniküürija arvas, et äkki olen kuidagi vigastanud küünejuurt???(Küünenahkasid ei ole lõiganud)
 
Liis 29. jaanuar 2002, kl 16.37
tee perearsti juures proovid
kui kyyned ka muidu nörgad,siis pakun rauapuudust
(juuksed haprad,tihti väsinud,syda klopib)
 
murelik 29. jaanuar 2002, kl 17.17
Sama mure endal, olen mitmest kohast lugenud, et see olevat tsingi puudusest. Omateada söön tsingirohkeid toite, aga ikka ei aita.
 
tohoh 30. jaanuar 2002, kl 08.37
Mul oli paar kuud tagasi muresid juustega: juuksur märkis ära ja ise panin ka tähele, et olid teised kole haprad. Nii seadsingi sammud apteeki, kust anti mingisuguseid vitamiine (nime tõesti ei mäleta) ning olid just sjuuste ja küünte jaoks. Ja siis taipasin ka seda, et küüned on ka tõesti väga murduvad ja õhukesed. Ning sellest 1 kuurist oli vägagi kasu. Need mured igatahes kadunud.
 
teadja 30. jaanuar 2002, kl 22.19
Kui pikkitriibud, siis on magneesiumi puudus/üleküllus. Kui teistpidi(haprad ja kestendavad), siis on kaltsiumi puudus/üleküllus.
 
anne 01. veebruar 2002, kl 13.05
Minul miskipärast tekkisid pikitriibud peale seda,kui olin oma nõrkade küünte ravimise otstarbel kasutama hakanud ravilakki Trind.Kohe mitte ei saa aru,mis toimub?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!