Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tattoo
 
krix 30. jaanuar 2002, kl 14.03
kas keegi oskab 6elda kas t@toveering n6uab mingisugust paranemisaega ka -nt v6ib m@danema minna? peab seda algul kuidagi eriliselt hooldama? millised tagaj@rjed v6ivad olla?
 
Katsetaja 30. jaanuar 2002, kl 14.13
Peale tatoo tegemist muutus minul nahk väga kuivaks selle ümbrusest ning sügeles ja kiheles parajalt. Kohe tegemisel soovitati osta ühte kreemi (nime ei mäleta täpselt) apteegist ning sellega siis pidevalt kreemitasin. Päikest ning solaariumi ei soovitatud mingi aeg. Selline ebamugav ning sügelev tunne oli nädal-paar ning nüüd varsti aasta peale tegemist on kõik ok. Mõtlen ainult kogu aeg, et peaks laskma oma tatoo veel ühe korra üle teha, et see ka aastate pärast korralik ning ilus oleks...
 
krix 30. jaanuar 2002, kl 14.17
kus teha lasid? kas kipub kuluma, et yle peab tegema?
ehk oled ka kursis, palju umbes 2-v@rviline 6-cm-ne v6iks maksta?
 
Venice 30. jaanuar 2002, kl 14.21
Helosan oli vist selle kreemi nimi.
Ise tegin 2000 augustis. Teatavasti kõige riskantsem kuu. Aga ei juhtunud midagi. Koorik oli nädal aega peal,siis paranes ilusasti ära. Värvid küll hakkasid kohe tuhmuma(must ja erkroosa).Eks nad peavadki tuhmuma(kosmeetiline tattoo mul).
Mäletan veel,et verd ikka ka immitses paar päeva,tulin mööda linna,oli palav ilm ja valge side oli ümber käsivarre-nagu haavatud partisan:)
 
Katsetaja 30. jaanuar 2002, kl 14.32
Oli tõesti Helosan selle kreemi nimi.
Minu tatoo on seljapeal. Musta värvi. Verd peale tegemist ei tulnud, samuti ei ole värv maha tulnud ega tuhmunud. Lihtsalt, kui selle teha lasin, siis öeldi, et kui ma tahan, et see ka tulevikus ilus oleks, tuleks lasta ühe korra veel üle teha.
 
Nona 30. jaanuar 2002, kl 14.46
Valge värv pidavat ajama sügelema.
 
katsetaja2 30. jaanuar 2002, kl 14.52
To Katsetaja!

Kus Sa teha lasid? Sooviks endale kah teha käsivarre peale.
 
njaa 30. jaanuar 2002, kl 16.57
mina tegin tattoo endale kuskil 3 aastat tagasi vene tänava lõpus asuvas salongis. tikutopsi suurune must-valge pilt maksis 400 krooni. ei mäleta ei sügelust, kõdi ega midagi.
üle soovitatakse teha küll... ja seda mitte kohe vaid tõesti mõne aasta pärast. siiani on minu kujund ilus tume nagu alguses.

riskid - HIV ja kollatõbi. ja muideks missest et vahetatakse nõelu, tint on see, mis saab viirusega sammuti kokku.
 
juta 31. jaanuar 2002, kl 13.32
Kas tegemine on valus ka?
Muuseas, mina käisin ühel loengul, kus räägiti sümbolitest ja seal räägiti, et tattoodega peab ette vaatama - kui ei lase teha mitte lille ega liblikat, vaid mingi ornamendi, siis peaks enne kasutatavate sümbolite tähendusega tutvuma. See loengupidaja rääkis, et tal tõusevad teinekord juuksed peas püsti, kui näeb noori plikasid mööda linna jooksmas, surma ja hävingu märgid käevõruna ümber käsivarre...
 
Styg 09. veebruar 2002, kl 23.36
Mina lasin endale teha juunis, ja mingit probleemi ei olnud paranemisega.. lihtsalt lase tal rahus olla ja ära sega teda, Koorik tulen nädala pärast maha, kuigi sügelema kipub. Minul oli ikka veri väljas ka. Hinnast niipalju, et lasin teha ühel Pärnu meistril, nii et 4x5 mustvalge pilt oli 300 krooni.

Juta: see oleneb suurusest, tegemise kohast ja inimese valutundlikkusest. Minul on käsivarrel, ja kohati kippus ikka nägu krimpsu tõmbama küll, kuigi nutma just ei pane. Tundlikumad kohad, nagu nt. kael või reie ja käsivarre siseküljed on muidugi valusamad.

Aga jah, ületegemisel on mõte sees, muidu kipub tavaline must värv liiga hallikaks jääma. Aga see vist oleneb tegijast, tindist ja inimese nahavärvist ka.

HIVi muuseas ei saanud, käisin kolme kuu pärast testimas. :)
 
kala 11. veebruar 2002, kl 14.22
lasin endale mingi 4 aastat tagasi teha (mitte eestis) ja seal anti kohe vajalikud hooldusvahendid kaasa. ja seal vähemalt vahetati nii nõelu kui ka värvid võeti eraldi pisikestesse ampullidesse, mis pärast ära visati (tegijad on ikka nii profid küll, et oskavad enam-vähem arvestada, palju värvi kulub).
aga valuga oli nii nagu istuks hambaarsti toolis (kardan kohutavalt!), kuid noh, kaua selle väikese asjakese peale aega ei läinud. ja koorikut kui sellist mul nagu küll ei tekkinud, ja verd ka ei immitsenud. natuke kippus sügelema ainult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!