Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
spiraal-näonahk
 
sandra 30. jaanuar 2002, kl 15.21
Kas kellelgi on olnud kogemusi spiraal-näonahk-(allergia?)
 
spiraaliga 30. jaanuar 2002, kl 15.53
minu arst väitis,et tema praktikas esines juhus,kus naise,kellele paigaldati mirena,läks lõug vägagi kärna.ja teisel tulid juuksed ära.
 
salaja 31. jaanuar 2002, kl 09.18
minul on näonahk (jah tõesti - näo alumine pool) pärast Mirena paigaldamist mingil põhjusel korrast ära läinud, kuid nahaarst ütles, et seda, mis mu näoga toimub, ravitakse justnimelt hormoontablettidega, mida Mirena aga iseendast ju lõppkokkuvõtteks ka kujutab. aga nüüd hakkab probleem tasapisi taanduma - ei tea, kas tänada ravikreemi või on organism suutnud võõrkehaga (kui probleem selles üldse oli) harjuda.
 
punnimanni 31. jaanuar 2002, kl 10.38
Nii mina kui mu sõbrants läksime sellest va mirenast ikka hullult vinniliseks! Mul on olnud see juba üle 2 aasta, nüüd alles hakkab asi normaliseeruma. Kasutasin seda Aknefug´i, see tegi asja oluliselt paremaks. Alguses ei saanud aru, milles asi. Olin just ühe uue kreemi ostnud (megakalli) ja arvasin, et äkki hoopis sellest. See nahk tegi mulle pikalt meelehärmi ja oli ikka väga häiriv. PÕhilise kolooniad tekkisid lõuajoonele, põskede külgedele, seljale.
Samas on ta tõesti nii mugav ja päevi ei ole (mis muutub eriti meeldivaks - reisi, seksi, uju millal ise tahad!), niiet loobuda ka nagu ei raatsinud. Seda juttu, mida arstid räägivad, et sel pole mingeid kõrvalmõjusid jne., ei tasu absoluutselt uskuda. Külastasin vahepeal pidevalt mingit usa mirena foorumilehte, te ei kujuta ette, mis hädasid sellega kõik kaasneda võib! Drastiliste juhtumite kõrvalt olid tavalisemad siiski need, mis pillidegi puhul.
 
sandra 31. jaanuar 2002, kl 11.15
Järelikult pole ma oma murega ainuke. Olen nimelt ka muidu väga allergiline, aga arst lihtsalt naeris mu välja kui ma küsisin, et kas põhjus võib ka spiraalis olla, sest ma olin hoidunud enamvähem kõigest, mis mul allergiat põhjustab. Tuleb arsti vahetada!
 
minni 31. jaanuar 2002, kl 12.04
muide lõua otsas vinnid näitavad põletikku suguelundites/munasarjades/emakas. kuna spiraal on ikkagi võõrkeha organismis, siis see võibki vinne põhjustada. kas arstid tõesti ei tea seda?!
 
Piret 05. veebruar 2002, kl 01.50
minni ära jama, mul pubeka east saati lõuaotsas vinnid aegajalt. kas tõesti on mingi põletik seal??
 
minni 05. veebruar 2002, kl 10.03
piret, see jutt ei ole minu väljamõeldis, seda ma lugesin mingist terviselehest ja see tõesti ka on nii, olen enda peal kogenud. muidugi pubekaiga on hoopis teine asi, ka siis tekivad paljudel vinnid ja mitte mingi põletiku pärast, vaid hormoonidest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!