Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
proteiini dieet
 
krissu 01. veebruar 2002, kl 08.22
kas kellelgi on proteiini dieeti?Eelmise aasta Stiili jaanuari numbris oli sees aga ma ei leia seda.Äkki on keegi proovinud?
 
emma 01. veebruar 2002, kl 08.55
Ei soovita proovida!
Mingisugune mõju on, aga tuleb sama kiirelt tagasi ja mu meelest on see ka kahjulik, ikkagi tasakaalust kõik väljas.

Kui tahad maha võtta, siis ikka aedviljad on need mis aitavad, sinna juurde võid pisut muuda ka, aga kui juba kausitäie aedvilju ära sööd, siis suurt muud ei mahugi.
 
Cara 01. veebruar 2002, kl 12.51
Proovinud ei ole aga mine epl.ee ja otsi proteiinidieedi järgi
seal ilusti olemas
 
Del 01. veebruar 2002, kl 14.46
Proovisin ka - sain kahe nädalaga 2 kilo alla, aga enesetunne oli allapoole igasugust arvestust - peavalu, uimasus, nõrkus. Samas olen lugenud, et mõni käib selle dieedi ajal isegi trennis edasi ... eks see mõju on individuaalne ... aga minu 2 kilo tuli kohe tagasi ka - 1 päev pärast dieedi lõppu ja teine järgnenud nädalaga, kuigi ma hullusti õgima küll ei hakanud.
 
trennija 01. veebruar 2002, kl 15.11
mina olen ka pidanud ja võtsin isegi mõne kilo alla. nüüd on juba ammu need paar kilo tagasi. mu tuttav aga, kes on üsna lühike ja noh, lausa paks, võttis selle dieediga terve hulga kilosid alla. tema jutu järgi langes dieedi teises veerandis iga päev 1kg, lõpu poole jäi maha võtmine aeglasemaks. ja peale dieeti võttis ta ligi poole kaotatud kilodest tagasi. siiski, minu arvates, päris hea tulemus
 
eva 05. veebruar 2002, kl 14.34
see Stiili proteiini-dieet on suhteliselt inimsõbralik - pole ju keelatud mõni tükk suhkrut ega puuvijadki. Ise pidasin seda möödunud suvel grillihooajal 2 nadalat - võisin iga päev süüa liha niipalju kui tahtsin, ka pidudel ei kahtlustanud keegi, et dieeti pean. Võtsin alla 6 kilo, peale dieedi lõppu veel kaks kilo. Kaal on praeguseni enam- vähem püsinud. Ja mingit väsimust ma ei tundnud - hoopis erk ja reibas tunne oli. Arvan, et see on väga individuaalne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!