Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
vistrikud
 
kristi 05. veebruar 2002, kl 17.48
Mul on väga kuiv näonahk(ma puhastan seda hoolega ja kasutan kvaliteetseid tooteid), kuid ikkagi tekivad otsaette vistrikud(mis on tavaliselt ka põletikulised) , eriti hulluks muutub olukord enne menstruatsiooni...
Kuidas oleks võimalik seda probleemi leevendada?
 
naika 05. veebruar 2002, kl 21.40
nahaarst teeb imesid.
soovitab igasuguseid rohte-geele-pesuvahendeid.
minu jaoks on tänu nahaarstile vistrikud unustatud mure ja muide juba 1 kuuga olid tulemused näha.
 
mirr 06. veebruar 2002, kl 09.33
kuiva naha puhul need poes myydavad vistrikutooted eriti ei sobi-need ju kuivatavad veel rohkem nahka, ise olen vist juba k6ik variandid @ra proovinud, k6ige paremini sobisid skinoren ja echtyool(t6rva moodi pasta), sulle vist sobiks teepuu6li?kuid kindlasti peaks laskma arstil otsustada.
 
tibin 06. veebruar 2002, kl 11.39
kõige paremini just sellisete hormonaalsete häiretega seotud vistrike (et enne päevi) vastu aitavad antibeebipillid, mulle kohe kosmeetik soovitas ja..nägu on nagu beebil:)
 
keit 06. veebruar 2002, kl 11.52
Just veebruarikuu Stiilist täna lugesin vistrike kohta. Oli ära toodud kus näopiirkonnas visktrid asuvad ja mis haigusega on antud juhul tegemist ja mida siis teha. Soovitan lugeda. Mina sain küll jupimaad targemaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!