Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
vale rubriik,mure suur
 
kaide 05. veebruar 2002, kl 18.17
äkki on keegi, kes vaatab mööda ja ei nori, et vale rubriik - ei suutnud paremat leida.

nimelt, olukord selline. olen 23, mees käib tööl, mina koolis. lapsed veel plaanis pole. hoolimine ja armastus on lõpuks leitud. koos oldud 4 aastat.

ja .. pole nagu huvisid, mis ühendaks ega ole jututeemasid, kuna teineteist tunneme piisavalt hästi, pidevalt koos olles saab ka klatsh otsa (kui peaks olema, millest rääkida).

koos väljas käia on täielik põrgu - ei oska nagu midagi enam rääkida. suht hulluks ajab selline olukord - äkki keegi suuremate kogemustega inimene oskab midagi soovitada... et oleks omavahel midagi muud ka teha kui koos TV-d vaadata ja voodi.

soovitage-aidake !!
 
inno 05. veebruar 2002, kl 19.31
Ole nüüd hea ja ära aja meid siin igavusest haigutama. Sinu vanuse juures on liiga vara pensionärielu elada.
Tee ennast vabaks ja vallaliseks.
 
mees2 05. veebruar 2002, kl 20.02
Miks peaksite kogu aja koos olema ja koos väljas käima ning rääkima kui see kõik juba tüütu on. Ja veel sooviksid ühiseid huvisid ka... Just erinevad huvid ja nendega eraldi tegelemine võib antud juhul kasuks tulla. Kodus ja voodis saate kokku niikuinii, siis on ka juba millest rääkida
 
generaator 05. veebruar 2002, kl 23.23
to mees2:
kas tead, kui mõnus on, kui saad oma erialast või muidu huvitavat asja abikaasaga köögilaua taga arutada. libistate vaikselt veinikest ja genereerite mingit "põhimõttelist skeemi".
mingid ühised huvid peaksid ikka olema, kui armumine üle läheb, on ühistel huvidel ja väärtushinnangutel põhinev sõprus armastusele tugevaks toeks. minu parim sõber on mu abikaasa ja ma olen õnnelik juba kaheksa aastat.
Kaidele: Su mure on väga põhjendatud. tuttavaid paare vaadeldes jääb tihti mulje, et tegu on mingi majandusüksusega. no milleks inimesele selline abielu, kus jutuks vaid remont, taara viimine, ämma sünnipäev ja Voltsi uus auto. maailm on huvitavaid asju täis, otsige need vaid üles.
 
Mummu 06. veebruar 2002, kl 08.18
Leidke endale ühine uus hobi. Meil ntx mootorattad. Ja juttu jätkub kauemaks :)
 
kaalujälgija 06. veebruar 2002, kl 08.58
perek.Pauksonid avastasid enda jaoks näiteks täheteaduse...
 
keegi 06. veebruar 2002, kl 09.00
no kuule kaide, kas teid kumbagi siis mitte miski asi ei huvita???? siis peaks äkki leidma mingi tegevuse, mis mõlemale peale läheks. meil mehega on selleks näiteks maakodu remontimine. et meil rahaga pole just hullupööra priisata, teeme vähehaaval seda saja aastast maja korda, aga seda rohkem on koos, millest unistada. et kuidas ja mida teha.
 
sii 06. veebruar 2002, kl 09.05
kui te yhiseid huvisid ja jututeemasid ei leia ja koos ajaveetmine on igav, siis tuleb varsti lahkumine. Kui tahad temaga ka edaspidi koos olla, siis leia midagi yhist!!!
 
Donna 06. veebruar 2002, kl 09.34
Minge koos matkama, suusatama, korraldage midagi sõpradega. Ei pea ju ainult kahekesi koos olema.
 
kiisu 06. veebruar 2002, kl 09.39
hakake remonti tegema, kodu sisustama.
leia omale hobi või tegevus, kuhu elukaaslane ei puutu..
 
naiska 06. veebruar 2002, kl 11.26
Võib+olla on mees sinust vanem ja kõik teemad mis sinul kui kooliskäijal on tema jaoks igavad või vastupidi. Huvitav, et isegi koos väljas olles pole midagi rääkida või olete iseloomult vaiksemat tüüpi. Mul kipub olema vastupidi. Arutame igapäeva asju, mis päeva jooksul toimus (keda nägime, mida kuulsime), kuidas tööl oli. Tunne palju ühtesid samu inimesi. Ei ütleks, et see klats on. Ja muidugi ühised huvid.
Korterit remontides, jah,... lähme vahest tülli.:)
 
Josefiina 06. veebruar 2002, kl 14.29
generaatoriga nõus. arvan, et pika ja õnneliku abielu eelduseks on ikkagi ühised huvid kaasade vahel. minul ja minu mehel ei ole küll puudust jututeemadest.

ei kujuta küll ette, et peaksin koos elama tüübiga, kes oleks kodus vaid mingi seksimasin ja teeb suu lahti vaid selleks, et toitu või õlut näost sisse pista.
 
wo:man 06. veebruar 2002, kl 14.49
Minu aruts leidke kuldne kesktee. Peab olema ühiseid huvisid ja siis veel neid, mida Sa ainult oma sõpradega teed. Sest nendest saab ju ka jututeemat aretada, aga samas arendad ennast. Kõlab jube teoreetiliselt, aga tõepõhi on all.
 
potsa 06. veebruar 2002, kl 17.41
Meil on nii, et mina õpin keemiat, mis on tema jaoks täielik müstika, ja tema ärijuhtimist, nii et iga päev annab vaielda ja rääkida kasvõi nendel teemadel. Või siis läheme poodi, tema tahab küpseid vastikuid pruunide plekkidega banaane, aga mina ikka rohelisi/helekollaseid - jälle pool tundi lobisemist kindlustatud...ja nii põhimõtteliselt terve päeva, igast pisiasjast kasvab pikk vestlus. Ei kujuta üldse ette, et vahest võiks selline hetk tulla, kus pead pingsalt mõtlema, millest nüüd rääkida.
Võta näiteks mõni ajaleht ette, loe midagi eriti nõmedat, mille kohta Sul kohe oma arvamus tekib, ja kommenteeri siis seda mehe kuuldes- et ta kindlasti miskit ka omaltpoolt lisaks. See on üks võimalus vestlust aretada...
 
kutsu 06. veebruar 2002, kl 21.32
mina naiteks oma poisiga vaatan vahest telekat ja siis kui on mingi huvitav saade,voi film siis uurin samal teemal tema arvamust(a'la kas tema oleks valmis kaabusega kaima voi invaliidiga jne....)-ja uskuge mind,kuulete selliseid asju,mida te enda mehest poleks oodanudki,voi lihtsalt ei teadnud..
samas kaime bowlingus,uisutamas teeme koos trenni,reisime,mangime tennist,ujume....pyyame rohkem valjas olla.kaime valjas lountamas,kaime ta sopradega ohtustamas...pyyan mitte ainult ise muliseda vaid lasen ka temal raakida, naiteks tema toopaevast,kolleegidest,mis ta nende juures on tahele pannud....minu jaoks see alati klatsh ei ole...opin lihtsalt teda ja tema vaateid rohkem tundma....ma arvan et igas inimeses on peidus hoopis palju rohkem kui algul tunduda voib....
 
Kogenu 07. veebruar 2002, kl 01.10
Diagnoos: teil on vist probleemidepuudus!

Ravi suhete parandamiseks: võtke mingeid ühiseid töid ette, näiteks otsustage koos korterit remontida või vana mööbel uuenäoliseks disainida vms. Eesmärk olgu asjalik, nii et loodetavast tulemusest oleks mõlemale rõõmu või kasu. Sellise koostegemise käigus tekib ikka probleeme, mida arutada ja edasi arendada. Mõlema osaluse tunnetamine süvendab usaldust ja kokkukuuluvustunnet, usaldus tekitab soodsa pinnase koos ka muude teemade arutamiseks. Tänu füüsilisele tööle olete õhtuks nii väsinud, et ei jää tühja aega, mil vaikimine imelik tunduks.

Ravi suhete lõhkiajamiseks: hakake koos maja ehitama. Erinevad seisukohad ja riiud garanteeritud! Lahkuminek tõenäoliselt ka.
 
Lo 08. veebruar 2002, kl 12.52
Minge lahku! Te teete seda niikuinii, see on ainult aja küsimus. Pole mõtet vegeteerida (ise just avastamas, et asi sama hull, aga mul on laps ka, mis teeb asja sutsu raskemaks, kuid mitte võimatuks:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!