Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pillid ja päevad
 
kris 10. veebruar 2002, kl 11.56
tere
ma võtan alles teist kuud pille ja eelmisel korral algasid päevad 2 päeva pärast viimast tabletti, nüüd on juba üle kolme ja ikka veel ei midagi... äkki oskate oma kogemuste põhjal rääkida, kui mitu päeva võib kuluda ja kui tõenäoline on, et olen rase, kui päevad ei algagi. olen veel mõelnud, et äkki on selle pärast praegu teistmoodi kui eelmisel korral, et võtan nõõd teist sorti pille...
 
väikeMy 10. veebruar 2002, kl 15.44
tuttav mure! Mina ka alguses pabistasin, kui päevad kellapealt ei hakanud. Nüüd kasutan juba üle 2 aasta ja kui vahepeal päevad nats hiljem hakkavad, siis eriti ei muretse. Minul hakkavadki alles 3. (vahel 4.) päeval, varem ei ootagi :)
Muidugi võib tegemist olla ka rasestumisega, kui üldse ei alga. Siis pöördu arsti poole ja tee test.
 
kris 10. veebruar 2002, kl 17.26
aitäh...
mul õnneks ikka algasid ka....:) poleks enne arvanud, et neist võib nii rõõmu tunda
 
väikeMy 10. veebruar 2002, kl 18.24
mina ka tundsin rõõmu! enne olid üks tüütus!
 
Laura 11. veebruar 2002, kl 10.57
Minul algavad näiteks 4 päeval. Esimestel kordadel hakkasid erineval ajal ja ma ka hirmsasti kartsin ning olin väääga õnnelik, kui algasid. Nüüd on stabiliseerunud ja alati 4. päeval. Ma arvan, et sinulgi hakkavad nad kuu-paari pärast alati samal ajal käima.
 
bebe 11. veebruar 2002, kl 11.01
mina võtan viimase tableti teisipäeval ja päevad hakkavad laupäeva hommikul kell 11. no tõesti praktiliselt kellapealt.
 
kiisu 11. veebruar 2002, kl 12.47
7 päeva on see perjood kui ei võta tablette..minul on normaalne kui algavad veel 5 päeval, siis on ainult 2-3 päeva ka..
 
tiina 12. veebruar 2002, kl 12.38
No tableti juhendis on ju kirjutatud , et veritsus algab umbes kolm päeva peale viimase tableti võtmist. Milles probleem?
 
... 12. veebruar 2002, kl 12.43
Võtke jah aga pille.....mul jäid suvel kolm kuud järjest päevad tulemata, enne ei saanud organismi korda kui pillidele *EI* ütlesin.
ärge propageerige nii väga neid pille, pole nad mingid imeravimid, tulevikus annavad tunda kõik noores põlves pruugitud kunstained.....arvestage parem sellega.

sööge parem magneesiumit, see hoiab krampide ning valutava kõhu eest väga hästi.
 
bebe 12. veebruar 2002, kl 16.35
pille vahetada ei proovinud või? kõik noorpõlves pruugitud kunsained..sina sööd meil ainult oma aias oma sõnniku peal kasvatatud asju või? mina arvan küll, et päevasest toidust saan kümme korda rohkem keemiat kui ühest sellest pillist. ja neid pille on tuhanded naised aastakümneid tarvitanud, ju oleks vast ikka teada kui see lastele kuidagi halvasti mõjuks. ps, ma pole küll kuulnud et magneesium raseduse vastu aitaks..
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 09.43
kas arvad bebe, et proovin ühed pillid ära, need ei aita ja siis lööngi käega? sa väärid tõesti oma nime (vabandust).
olen kõik alla 30-aastastele mõeldud pillid ära proovinud, mis Eestis saada on.....sest see tundus nii lihtne variant olevat raseduse eest ennast kaitsta.

Nüüd kannan endas spiraali, tervis korras (vähemalt siiamaani) ja tuju hea.

Mis puutub magneesiumi, siis ei olnudki küsimus mitte RASEDUSES, vaid PÄEVADES. Ning kui sa loed hoolikalt minu kommentaari, siis ma ei soovita magneesiumi mitte raseduse ärahoidmiseks, vaid krampide leevenduseks päevade ajal.
 
bebe 13. veebruar 2002, kl 12.14
no loe ise oma kirjatükki: ärge propageerige nii väga neid pille../.../sööge parem magneesiumit

nagu ise kirjutad, proovisid kõik läbi, seega arvasid, et on parimad. las siis teised proovivad ka. kui sina oled see üksik, kellele pillid ei sobi, siis sellepärast pole vaja kõiki teisi hirmutada et kõrvalmõjud ja küll nad tulevikus tunda annavad.
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 12.44
kui iginaiselik on võtta kaks erinevat lauset, need kokku panna ja siis kaklusesse asuda...

ma ei hirmutanud inimesi, saan aru, et enamus siin on mõistusega naisterahvad ja soovisin lihtsalt jagada oma kogemusi (kui Sa oled tähele pannud, siis seda inimesed siin foorumis teevad - jagavad kogemusi, üks hoiatab ühe, teine teise eest!).

minu kogemus pillidega: halb ning ei tahaks kellelegi taolisi üleelamisi nagu minul suvel (kolm kuud ilma menseseta on ikka suht suur stress, sest ega rasedustestid ka teab mis 100% kindlad ei ole, samuti on olemas selline asi nagu fantoomrasedus, mis ise välja mõeldakse ning selle tõttu ohjeldamatult sööma ja kaalus juurde võtma hakatakse - nagu päris raseduse ajal). arvatavasti viisin ennast mõtetes nii kaugele, et soodustasin fantoomraseduse teket, see täiesti normaalne psühholoogiline probleem.

magneesiumi ei soovitanud mitte raseduse ärahoidmiseks vaid mensese ajal tekkivate pingete vähendamiseks (kui loed vanemaid foorumeid, siis seal on palju probleeme mensesevaludega, arvatavasti kui selle foorumi pealkiri on päevad ja pillid, siisloevad seda ka need, kellel eelnevalt päevadega probleeme on olnud).

ehk siis midagi kõigile (kellel vaja, leiab õiged ja vajalikud kohad ise üles)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!