Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
aura vesikeskus
 
küsija 11. veebruar 2002, kl 14.38
Kas keegi on käinud Aura vesikeskuses süvavee võimlemises? Äkki jagate muljeid? Ja kas seal käivad ka keskmisest paksemad inimesed?
 
katriin 11. veebruar 2002, kl 20.05
Pole ise osa küll võtnud, aga juhuslikult olen mõnel korral samal ajal seal ujumas käinud kui trenn käib.
Kõrvaltvaatajana ei oska koormuse kohta näiteks eriti kommenteerida, aga üldiselt paistis küllalt lahe asi olevat. Ja nendel kordadel, mis seda näinud olen on seal alati mõned ka nn keskmisest paksemad inimesed olnud. Mina olen aru saanud, et neile on see just eriti soovitatav, kuna vees ju kaalu pole nii tugevalt tunda.
 
Erika 13. veebruar 2002, kl 15.58
Aura keskuses oli keskmisest natuke ja väga palju paksemaid inimesi küll päris palju ja ju neid on võimlemises veel rohkem. Võid rahulikult minna ujuma ja võimlema, sellist suhtumist küll ei märganud, et keegi oleks vaadanud väga teisi, et kas on ikka piisavalt kõhn või kas on piisavalt kallis trikoo vmt. Väga eluterve õhkkond.
 
küsija 13. veebruar 2002, kl 21.41
aitähh julgustamast :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!