Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
halb olla
 
Kirke 11. veebruar 2002, kl 19.05
Asi on selles, et lihtsalt on halb olla. Mul pole palavikku ega midagi. vererõhk on korras ja kõik on normis. Aga lihtsalt peaaegu terve päev on nõrk ja jõuetu tunne. vahepeal on energiahoid, aga üldiselt mitte. Ja eriti koolis- ei viitsi midagi teha, paha olla jne. Mõnikord ei viitsi inimestega suheldagi, väsin kohe ära. No andke abi! Ja mis kõige hullem: ma olen 16 aastat vana, see on ju parim energiarikas nooruseaeg! Kusjuures olen yritanud sporti teha ja üritan edasi. Võibolla on mul lihtsalt nõrk vastupanu võime.?
 
Anneli 11. veebruar 2002, kl 20.48
Mine arsti juurde, võib-olla on lihtsalt vitamiine vaja.
 
Tamara 12. veebruar 2002, kl 10.13
Võibolla on sul üleväsimus. Arstiga võiks konsulteerida küll ja analüüsidki teha olemaks kindel, et tegu pole mingi varjatud põletikuga. Aga ka kevadväsimus ja valgusepuudus hakkavad juba inimestel tunda andma.
 
Kats 12. veebruar 2002, kl 10.24
Minul ka sellist asja olnud, ja oligi vitamiinipuudus! Kadus niipea, kui multivitamiine hakkasin sööma. Nii et kui sa seda ei tee, hakka aga pihta; midagi halba ei tee see ju mingil juhul.
 
Mumm 12. veebruar 2002, kl 13.03
Mine vereproovi tegema, äkki on rauda vähe. Ikka arstile.
 
kati 12. veebruar 2002, kl 18.40
Mul on olnud ja on sama mure. Enesetunnet aitab parandada korralik toitumine: regulaarselt, mitte liiga palju ega liiga vähe. Kui aga ei suuda end käsile võtta, aitab nõelravi, vähemalt Tallinnas on küll mõned ?efid arstid, kellele raha eest saab kurta, et mul siin ja seal paha, panevad paar nõela ja enesetunne saab super. Aga arst peab muidugi proff olema, teadma õigeid kohti. Vana kooli inimesed on rääkinud, et NL ajal, kui venelased vietnamlastega hästi läbi said, saadeti nõelravi õppima need arstitudengid, kes muidu hakkama ei saanud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!