Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
higistamine!
 
amanda 15. veebruar 2002, kl 11.47
Mis oleks parim higistamise vastane vahend, mis ei määriks riideid nagu enamik neid keskmise/odavama hinnaga higipulke kipuvad tegema? Ei higista palju, aga see natukenegi häirib ja riideid ka ei jöua kogu aeg pesta nende pulkade pärast.
 
mirr 15. veebruar 2002, kl 11.54
proovi higistamisevastast kreemi, v6i m@ekristalli (rosalindas myyakse-ei j@ta riietele j@lgi.
 
täpi 15. veebruar 2002, kl 12.23
lady speed sticki clear gel. täiesti läbipaistev, kaitseb hästi aj ei määri.
 
Merje 15. veebruar 2002, kl 13.46
Lady Speed Sticki higipulgad minu riietele küll plekke ei jäta. See geel on hea küll, aga need kreemjad siiski mõjuvad paremini higistamise vastu.
 
wo:man 15. veebruar 2002, kl 13.47
Rexona. Ei ole nii tugeva lõhnaga kui Lady Speed Stick, kuid hoiab higistamise väga hästi ära. Kujutan ette, et igasugu geelid on ka hea - nahasõbralikud.
 
ik 15. veebruar 2002, kl 14.09
Rohke kohvi joomine, suitsetamine ja vyrtsiste toitude söömine soodustavad higistamist. Ise olen pidanud väga heaks deodorantti ALMAY. Olen ostnud seda ikka Stockmannilt, Helsingist, aga loodan, et seda myyakse ka Tallinnas. Kòik anti-perspirant -deodorandid on higistamist vähendavad. See nimetatud deodorant on ilma lòhnata ja täielikult alkoholivaba. Ei kuivata ihu, nii et igati hea. Lòhnata deodorandi eelis on ka see, et lòhnaòli kasutades kaks täiesti erinevat lòhna ei segune. Soovitan.

PS. Peale seda, kui mòned aastad tagasi lópetasin ohtra masinakohvi joomise, on higistamine ka vähenenud. Nùùd teen ikka hommikuti vaid nn "tassipòhjakohvi" (kohvipulber tassi pòhja ja kuum vesi peale, nammm....), teen nii mònegi meelest väga kange kohvi, aga sellest siis piisabki kogu päevaks. Ehk aitab Sindki?
 
pärm 15. veebruar 2002, kl 16.10
Higistamist täiesti kinni panna ei tohi!!!
See on keha üks viis väljutada toksiine ja mürke. Kui sa higistamise kinni paned, siis kogunevad need näärmetesse ja tulemuseks võib olla rinnanäärme vähk või muud kasvajalaadsed asjad kaenla alustes.

Kontorlli oma toiumist ja joo rohkem vett, et kehal oleks võimalus ennast neerude kaudu puhastada.

Higilõhna vastu aitab mäekristall ja kasvõi siis pluusi, sokkide vahetaminepäeva jooksul.
 
amanda 15. veebruar 2002, kl 16.14
Tänan nöuannete eest! Olengi varsti Helsingisse minemas, vaatan, järsku ostangi prooviks selle Almay deodorandi. Kohvi aga ei joo ma yldse. Ma ei higista yldse palju, aga vähestki higihaisu ei kannata. Ja peab ka Rosalindi vaatama minema. Olen vist kuskilt varemgi kuulnud nendest mäekristallidest.
 
väikeMy 15. veebruar 2002, kl 18.18
siin on juba varem soovitatud Rosalinda mäekristalli, aga mina ei leidnud :( müüja käest küsida ka ei tahtnud, sest see tähendaks nende meelest automaatset äraostmist, aga ma enne vaataks ja tutvuks. millisest (kas deodorantide v loodustoodete) riiulist seda otsima peaks?
 
feb 15. veebruar 2002, kl 21.40
Kasutan samuti seda kristall- ehk mineraaldeodoranti, aga kahjuks see terveks paevaks ei aita. eriti kui kohvi juua.
 
täpi 16. veebruar 2002, kl 19.33
ma olen ise seda mäekristalli näinud ka stockmannis ja kaubamajas, kohe mitu varianti.
mis lõhna puutub, siis selle speed sticki aloe-geelil ju praktiliselt polegi lõhna, shower freshil niisamuti, see on ka üks põhjus, miks ma neid armastan. kasutan iga päev ju ka parfüümi ja muidu võib eraldi healõhnalistest asjadest kokkupanduna selline bukett saada et..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!