Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tselluliidipüksid?
 
annabel 16. veebruar 2002, kl 21.19
Mis kogemused on teist kellelgi tselluliidipükstega? Kas ja kui palju aitavad just kintsumõõdu vähenemisele kaasa? Pean silmas Turbo pükse.
 
ketu 17. veebruar 2002, kl 12.35
Mind huvitab hoopis see, kas need püksid peenikestele inimestele ka mõjuvad?
 
mirr 18. veebruar 2002, kl 10.32
mis seal vahet peenike v6i paks, pykste eesm@rk on reguleerida vereringet-pigistades ja soojendades, mille tulemusena mygerikud siis silenevad. kuid tselluliit on ju eelk6ige toksiinide kogumik, seega ainult pykstest ei piisa-organismi tuleb puhastada ja ise soovitaks rohelist teed, palju vett, teraviljatooteid ja liikumist, siis on ka kasu.
 
carmen 18. veebruar 2002, kl 11.00
mina kasutasin paar aastat tagasi, aga kui nüüd päris aus olla, siis nagu seal öledud,et 8 tundi päevas kanda,oli liig .lahenduse leidsin trenni näol - kandsin trennis ja nii hea tunne oli läbimärgi pükse jalast võtta ja nahk muutus pehmeks. halba nad kindlasti ei teinud(kannaksin neid vist siiani vahel kui kumm ja riie polex üxteise küljest lahti tulnud tihedate pesemiste tulemusena)
 
mia 18. veebruar 2002, kl 16.20
Mind huvitab see teema ka, sest senised tselluvastased võitlused - salongihooldus, kodune hakrjamine, tsellukreemid, veekulistamine, tervislik toitumine jms pole praktiliselt mitte mingit tulemust andnud. Mõtlesin ka need püksid osta, aga on ju kallid teised ja üldse ... Nii et kui kellelgi kogemusi, palun jagage neid!
 
Cathy 18. veebruar 2002, kl 18.35
mu emal olid ka mingisugused-maksid yle 1600 eegi aga mingit kasu neist kyll ei tundunud olevat-talvel oli soojem vaid ringi käia
 
ehee 18. veebruar 2002, kl 19.29
öeldud on, et ÜLE 8 tunni pole mõistlik ega soovitatav...
kuskil pole kirjas, et PEAB 8 tundi higistama neis pükstes

1600...niipalju poleks maksnud jah...(ostsin mingi 800ga MEDISANA omad - rahul küll)

ja et soojem? no ei tea - kui nahk seal pükstes pidevalt märg...ei ole mõttessegi tulnud, et käiks niisama (eriti talvel) nendega ringi

ja veel: ega ainuüksi püksid/kreemid/kapslid imet teegi - ise tuleb ikka ka natuke vaeva näha
 
pisik 18. veebruar 2002, kl 21.40
aga mina sain nende pükste kandmisest põiepõletiku - kuum ja niiske, lähed jahedasse vetsu - no palju on vaja?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!