Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
GNLD+GR2control
 
GNLD. 17. veebruar 2002, kl 13.27
müün!!!!!!GR2 condtrol on suurepärane programm,sellest paremad pole!:Salenemine ei saakski enam lihtsam olla:info-05159144***
 
??? 18. veebruar 2002, kl 12.20
ja mis imeasi see veel on?
 
... 18. veebruar 2002, kl 13.08
Asjaosaline...kas interneti teel GNLD toodete pakkumine mitte firma ideoloogia vastane pole?
 
... 18. veebruar 2002, kl 13.14
???: koosneb kiudainetest ning proteiinijoogist.
kes on proovinud, on aidanud, tegu ei ole mitte diiediga, vaid söömisharjumuste muutmisega, kusjuures.....aboluutselt mõnus raamatuke tuleb selle komplektiga, mis ilusasti näitab, mida nautida ning mida vältida. ja sheiker ning mõõdulint ja salenemisraamat....iga päev mõõdad ja märgid üles oma saavutused.

GNLD tooted on 100% looduslikud, ise ei tegele nende müügiga, kuid kasutan juba ammu, väga mõnusad, allergiat ei tekita, kasu kindlasti rohkem kui kahju. hind võib esialgu ehmatada, kuid olen omal nahal proovinud, et kallimad kreemid ei ole sugugi nii head.

kui Sind asi huvitab, mitte ainult GR2, siis saada mulle oma meiliaadress, anann Sulle heameelega kontakte, kust saada lisainfot.
 
. 18. veebruar 2002, kl 13.46
huvitav et te jätate mainimata selle hinna ja mis programm see tegelikult on. kui jätta muidu söögikordi ära ja süüa neid toiduaineid mis on "naudi" nimekirjas siis langeb kaal ka ilma nende jookideta ja tablettideta. ma ei ole gnld vastane, puhastusvahendid on head näiteks. aga see et gr2 on kaalulanguse "põhjustaja" nüüd küll ei ole eriti reaalne. ta teeb kaalulanguse küll "tervislikumaks" aga kaal langeb siiski ju tänu sellele, et kaloreid on toidus vähem. ning samas võib edukuse põhjus olla selles, et inimene kulutab nii palju raha ning siis lihtsalt jälgib paremini seda mida ta sööb kuna tahab ju kõhnuda. seda võiks teha ka ilma gr2'ta. aga kui inimestel pole midagi selle vastu et tuhandeid lihtsalt motivatsiooniks kulutada siis küll....
 
Tigr 18. veebruar 2002, kl 14.26
ma mõtlengi nii, et kui selle naudi-väldi raamatukese niisama saaks, ei oleks seda 2000 eek-st programmi vajagi. mina ise seda programmi läbi teinud pole (kallis, krt), sain raamatu tuttava käest ja elan selle järgi ka ilma proteiinijoogi ning kiudaineteta.

olen punktiga (.) nõus, puhastusvahendid on head küll, toidulisandeid tarbin ka.
 
GNLD. 20. veebruar 2002, kl 21.46
Ei ole!!!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!