Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hambaravi
 
marita 20. veebruar 2002, kl 05.43
Ega keegi ei oska soovitada Tallinnas head hambaravi kus paigaldatakse kroone, sildu ja proteese? Olen netis vaadanud igalpool ringi ja enamjaolt kõik raviasutused reklaamivad end kui kaasaegset ja ülikvaliteetseid materjale kasutavat asutust . Ise vajaksin endale silla paigutamist , kas kellelgi on sooje soovitusi kuhu pöörduda? Hetkel on mul peaasi et saaks korralikult oma kikud korda!
 
punn 20. veebruar 2002, kl 09.04
Mina soovitaks Kristiine hambaravi, seal on väga mõistvad ja kogenud arstid.Hinnad olid ka taskukohased.Olen käinud väga erinevates kohtades, seda hambaravi mis on Meremeeste kliinikus ja Raua tn. ma mingil tingimusel ei soovitaks. Rauas tehti mul 4 hambakanalit, kusjuures kahes torkas ta kanalist mööda ja torkis täitsa umbes jube oli täitsa tundsin kuidas nõela ots oli ninaluus väljas ja kui sisse astus üks prominentne näitleja lükati mind toolist üldse kordori 30 min suus laiali ootama.Maksin ka sama palju kui kroonide eest kokku.
 
sammal 20. veebruar 2002, kl 10.09
Dr. Maile Eisen
Härjapea 52
Tallinn
Tel.: 6733983


Võin tõesti soovitada, helista ette ja pane aeg kinni. On väga hea ja kena arst, hinnad normaalsed ja teeb KORRALIKKU tööd.
 
laara 20. veebruar 2002, kl 10.31
normaalne koht on Pirital Dentores,seal töötavad kaks meesarsti,ise käin dr.Ristmetsa juures ja olen kroonidega rahule jäänud.
 
tore 20. veebruar 2002, kl 13.58
dr Aita Kukk Hambaravi
asukoht on Mustamäe tee 134 (kunagine passilaud) seal on mõistlikud hinnad ja väga meeldiv teenindus ja järjekorrad ei ole ka väga pikad.
tel.6616010
 
Miisu 20. veebruar 2002, kl 15.11
Perearstikeskus "Sinu Arst" Olümpia hotelli 25. korrus
Dr. Anneli Aleksius
Väga hea töö ja meeldiv teenindus. Samuti on alati võimalik arstiga sobivas ajas kokku leppida, võimalik on arstile minna ka kell 9 õhtul kui töö näiteks ei võimalda muul ajal minna. Selliseid kohti ma tallinas eriti rohkem ei tea. Kroonide, laminaatide, implantaatide jms osas on just see arst suur asjatundja, mul endal säravad tema pandud laminaadid suus!
 
marike 20. veebruar 2002, kl 17.19
Hotell Mercure Tallinnas asub Hai-hambaravi. Väga mõnusad tohtrid.
 
rebeca 23. veebruar 2002, kl 15.41
Maxilla Hambakliinik nii Tallinnas kui ka Tartus. Väga toredad arstid ja teevad väga head tööd. Olen ise Tallinna Maxilla kliiniku klient. Soovitan
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!