Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kurgumandlite operatsioon
 
Eliisa 20. veebruar 2002, kl 19.18
Kas kellelegi on tehtud? Oli väga hull? Oli sellest ka kasu?
Kui kiiresti haiglast välja saab?
Ette tänades!
 
Emili 21. veebruar 2002, kl 11.29
Käisin eelmise aasta aprillis. Opetatsioonist ei tea midagi, pärast magasin peaaegu päeva, midagi otseselt ei valutanud, kuid neelata ei saanud küll, oli väga paha, kui üritasin lonksu vett võtta, siis oleksin nagu okastraati neelanud. Mina jooksin haiglast ära teise päeva õhtul, iseenesest oleks võinud päeva kauem olla. Ülejäänud nädal läks põhiliselt magades, söömine algul vaevaline, kuid külm jäätis on päris hea. Nädala pärast hakkasid mul kõrvad väga valutama, valuvaigisti aitas asjast üle. Kahe nädalaga sain jälle rööpasse tagasi. Kokkuvõtteks on minul küll asjast kasu olnud - ei ühtegi angiini peale operatsiooni.
 
smile 21. veebruar 2002, kl 14.32
minul lõigati mandleid mõni päev vähem kui kolm nädalat tagasi. praegu tunnen end väga hästi, kas ka pikemas perspektiivis end asi ära tasub, on veel vara rääkida. lõigati üldnarkoosis ja esimene päev oli ikka päris jube olla. aga nii kui väga valutama hakkas (kusjuures ka minul väljendus valu just eelkõige valuga kõrvades, aga ka hammastes), siis sai kohe valu vaigistava süsti. koju sain kolm päeva hiljem ja esimesed päevad oli kuidagi nõrk olla lihtsalt, aga see läks ruttu üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!