Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Suur kõht !
 
Kati 22. veebruar 2002, kl 12.37
Teen hoogsalt igal õhtul ca 70 - 100 kõhulihaste harjutust.
Aga kõht on ikka suur.Appi!!!
 
Tarakan 22. veebruar 2002, kl 12.43
See on suur koormus naise jaoks. Kaua sa teinud oled? Kas lihased on näha juba? Kui see aita, siis ei aita miski. Võib-olla lihtsalt paistab kõht sulle suur.
 
Brita 22. veebruar 2002, kl 12.44
Aga kuidas Sul õhtuse söömisega on? minul võtab kõhu kohe väiksemaks, kui õhtul söön ainult puuvilja (1-2) ja natuke jogurtit.
 
patsient 22. veebruar 2002, kl 13.07
Vaata, et sa sellise suure koormuse juures oma selga ära ei riku.
Sest samaaegselt tuleb treenida ka seljalihaseid, sest muidu jääb selg nõrgaks, väsib ruttu ja teatud liigutusi tehes tekitab valu! Olen ise kogenud ja nüüd teen alati ka harjutusi seljalihastele. Sinu jutust ei selgu milliseid harjutusi teed, aga võibolla peaksid tegama harjutusi erinevatele kõhu lihasgruppidele.Edu sulle!
 
Cathy 22. veebruar 2002, kl 13.19
mul kah sama mure...mitte et koht kohe suur oleks,keskkoht on kyll nr.30-32 seelikud aga kohupeal on rasvakohad...ylevatpool taas lihased näha ja puha...
 
Miu 22. veebruar 2002, kl 13.24
Minul kah sama mure. Ise nihukene niru, aga kõht pekine. Tundub, et sellest ei saagi lahti.
 
Cathy 22. veebruar 2002, kl 13.29
hakka voi nälgima et organism kohupekid ära kasutaks:-))
 
punn 22. veebruar 2002, kl 13.45
Ainult kõhulihase harjutused ei aita, pealegi 100 tk.liig!
Peab treenima ka teisi lihaseid ja toitu valima.Kõige paremini aitab rasva kulutada jooksmine. Iga päev 10-15m. tulemusi näeb 3 nädalaga, võid harjutuste/trenni ajaks toidukile ümber kõhu siduda, kuumutamine aitab rasva põletada.
 
Kati 22. veebruar 2002, kl 13.59
Ma teen teisi harjutusi ka , jalalihased ja tagumik on kohe täitsa korralikult vormis. Aga kõht on nagu sulepadi ; niuke "mõnus ja pehme"öäk! Sellepärast ma nii palju teengi, et rasva põletaks , aga ei midagist. Olen nüüd 2 kuud iga päev sama harjutusteseeriat korranud, mujale mõjub , padjale mitte!( kuigi lihased on pingl harjutuste ajal ).
 
Special K 22. veebruar 2002, kl 14.10
Kati, tegelikult on see istessetõusmisega kõhulihaste treenimise võte juba ajast ja arust. koormab tõesti liialt selga ja peale kõhulihaste teevad sel puhul tööd ka paljud muud lihased, nii et kõhulihaste koormus jääb väiksemaks. Kõhulihaste treenimiseks soovitatakse istessetõusude asemel ülakõhulihaste jaoks tõsta veidi vaid ülakeha, hoides käed kukla taga ja pilk lakke suunatud. Tunned ise peale paari harjutust, kuidas ülakõhulihastele mõjub, seejuures selga koormamata. Alakõhulihaste jaoks tuleb teha nt hoopis selili lamades jalatõsteid. Samuti on väga oluline treenida külgmisi kõhulihaseid, sest muidu ei saa kõht eest ära kadudagi. Seda saab teha näiteks tavaliste painutustena kõrvale või pikali lamades ülakeha pöörates kord ühele kord teisele küljele. Kirja teel on väga raske selgitada, kuidas neid harjutusi nimelt sooritama peaks, aga naisteajakirjades jm on sellest palju juttu olnud, pildid juures ja puha. Samuti on kindlasti sama asja kohta mitmeid treeningvideosid.
Arvan, et ehk on sinu puhul tõesti tegu hoopis vale kõhulihaste treenimise tehnikaga (kui mujale treening ju mõjub!). Muuda harjutusi, sest lihased harjuvad teatud ajaga ühe ja sama harjutusega ära ja edasiminekut näha ei ole.
 
Kati 22. veebruar 2002, kl 14.43
Tänan ! Proovin järgi!
 
Special K 22. veebruar 2002, kl 15.07
Kati, veel üks hea nipp tuli meelde, mille abil minagi nn pehmest kõhust lahti sain. Seisneb lihtsalt selles, et püüa pidevalt kõhulihaseid pingul hoida (terve päeva jooksul) ja mitte hingata nii, et kõht liigub. Alguses on päris raske kõhtu pidevalt sees hoida, aga varsti harjud täitsa ära, et kõhulihased pidevalt pinge all on. Ja teatud aja jooksul kadus minul niimoodi kõht eest üldse ära, et isegi sees ei pidanud hoidma.
Ja kui teed istuvat tööd, siis jälgi eriti, et sa laua taga ei lösutaks vaid sirge seljaga istuks (nagu tubli kooliõpilane:)) ja hoia ka istudes kõhtu kogu aeg sees ja kõhulihaseid pinges.
Kui sellele lisada veel kõhulihaste harjutused ja jälgida söömist, peaks "sulepadja" kõhust teatud aja möödumisel lahti küll saama. Ära ainult enne alla anna!
 
Kati 22. veebruar 2002, kl 15.25
Proovin järgi !
 
Pillekas 22. veebruar 2002, kl 16.16
kindlasti treeni ka seljalihaseid. see ka aitab
 
Kärt 25. veebruar 2002, kl 10.31
Õhtune söömine on kurjajuur.
 
kass 25. veebruar 2002, kl 13.56
Mina lähen just niiviisi paksuks-mitte ei laiene puusad ja reied ei lähe jämedaks, vaid suur, täpselt nagu "õllekõht" kasvab ette. Selja tagant vaadates kena sale inimene, eestpoolt nagu kapten Trumm. Ja kusjuures, ei ole aidanud kõhulihaseharjutused ega muugi:( Kui olin nii 25 aastat vana, siis kaalusin 172 pikkuse juures 50 kilo -aga kõht oli ikka ees.Nüüd olen muidu ka juurde võtnud ja kõik pekk jälle kõhu peale kogunenud. Kui kellegil sama häda või mõni nipp varuks-oleksin väga huvitatud.
 
Kärt 25. veebruar 2002, kl 14.06
Mul jälle teile vastupidine mure kõik mis juurde tuleb tuleb tagumikku ja kintsude üles. nii öelda sangad kannikate all. Kõhu teema on mulle suhteliselt võõras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!