Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
miks ma ei saa orgasmi
 
Noor Naine 25. veebruar 2002, kl 09.32
tere!

mure järgmine. "kaotasin" süütuse ca aasta tagasi, nüüd olen oma uue mehega seksinud 6 kuud (ja mitte kord või kaks nädalas, vaid ikka tihedamalt).
Igal teisel korral on tunne, et kohe kohe saan orgasmi - aga ei saa. Mees püüab ja annab endast parima... aga lootusetu.
Korra, üsna suhte alguses on õnnestunud orasmi jõuda (või ma vähemalt arvan, et see oli orgasm)
Sealjuures harrastan vahel ka eneserahuldamist - ja saan!

Aga tahan mehega saada.
 
maris 25. veebruar 2002, kl 09.44
Minul on ka analoogne probleem, kui üritan saada orgasmi lihtsalt suguti tuppe lükkamisega - ei õnnestu. Kui aga kõdistit erutada, siis saan. Paljudel naistel on vaja orgasmi saamiseks lisaks ka kõdistit erutada. Räägi sellest oma mehele ja proovi järgi!

Maris
 
ka ei saa 25. veebruar 2002, kl 10.57
mul sama jama,ei saa ega saa orgasmi,juba 3 aastat abielus oldud ja niiviisi ei tahagi nagu enam seksida,nagunii ei saa orgasmi,mõtetu nühkimine minu jaoks,seksin ainult mehe jaoks.Kuid õnneks on mees mõistlik ja ei jookse teiste naiste juurde ennast rahuldama...Kuid tahaks ikkagi tunda mis see orgasm siis on ..kas tõesti midagi võimast,nii nagu räägitakse???
 
egoist 25. veebruar 2002, kl 11.16
...proovige erinevaid asendeid. mul oli sama mure, aga lõpux avastasin asendi milles saan pea iga kord orgasmi (võibolla on asi hoopis mehes.... ei tea....)
 
Oral 25. veebruar 2002, kl 11.26
harrastage rohkem suuseksi!
 
Noor Naine 25. veebruar 2002, kl 13.45
harrastame suuseks, kasutame eriasendeid. seksi ajal kliitori puudutamine mind häirib.
ja meil ei ole ka niisama nühkimne - olen pidevalt olukorras, et kohe kohe saan... :(
 
Kai 25. veebruar 2002, kl 14.56
Ära mõtle sellele, et pead saama. See võib olla ka takistuseks. Lase end lõdvaks! Küll ta tuleb, kuhu ta pääseb! Ka mehele niisama rõõmu tegemine ja sex võivad olla nauditavad. Ka mehed ei saa alati orgasmi.
 
elevant 25. veebruar 2002, kl 18.22
paljudel naistel vôtabki see asi aega. ja tunduvalt rohkem kui mingi pool aastat. ole rahulik, oota, naudi ja küll ta tuleb...
 
kati 25. veebruar 2002, kl 18.27
Minul oli sama mure: endale oskasin teha, aga koos mehega ei saanud, kuigi oli koguaeg tunne, et kohe saan. Üldiselt on nii, et need naised, kes endale ise teevad, oskavad saada ainult kliitoriorgasmi, st keppige poosis, kus ka kliitorit stimuleeritakse. Nt misjonäri asend ainult naise pepu all on 2 patja ja naise jalad on õhus/ mehe seljal. Väga mõnus kliitoriorgasmi saamiseks :). Mul üldiselt on nii, et kui ise endale teen, ei osaka enam mehega saada. Ja endale tegemise lõpetamisel on ka see hea omadus, et siis lõpuks hakkan ka tupeorgasme saama :). Aga kõige eeldus on muidugi see, et ise püüad, orgasmi teeb igaüks endale ise, aga ülepingutades ka ei saa. Aga ära karda, kui ükskord juba orgasmi saad, tead, mis see on, kui uuesti tuleb. Ja harjutamine teeb meistriks.
 
Kärt 26. veebruar 2002, kl 11.16
Orgasi saamine ei ole ainult mehe töö s.t naine peab ka ise selleks ühtteist tegema et ta rahulduse saaks. Jääda ootama et mees kõik ära teeb on jama. Õpi kõigepealt iseennast tundma ja saa teada mis ja kus on su erutuvad kohad siis saad meest juhendada. Ega tema ka selgeltnägija ei ole et peaks teadma mis sulle meeldib. See on ka õige et ei tohi ainult selle kinnisideega seksida et pean orgasimi saama,siis kaob ju nauditavus ja mõnu.
Ühesõnaga tee endale selgeks mida sa tahad ja püüdle selle poole siis saate kõigega hakkama. Jäta meelde mees ei ole selgeltnägija.
 
Lola 27. veebruar 2002, kl 09.59
Jah, ainult 20% naistest saavad tupesisest orgasmi, nii et laske mehel ikka suuseksi teha. Aga jah, on ju nii palju mehi, kes ei tee seda ja siis on vist vaja küll armuke soetada (juhul, kui see orgasmi soov nii suur on!)
 
Kärt 27. veebruar 2002, kl 11.45
Kas siis on naisi kelle jaoks pole orgas tähtis??????
 
Cathy 27. veebruar 2002, kl 12.26
mul ta nyyd kyll esimesel kohal ei seisa...
 
Kärt 27. veebruar 2002, kl 13.09
Mis sinul siis seksi juures tähtis on? Oled alla andlik ja pead tähtsaks mehe rahuldamis funktsiooni oma elus?
 
Cathy 27. veebruar 2002, kl 13.22
jaah..kui hakata votma et kooselus peab iga sexikorraga ka naine orgasmi saama ja muidu on suhe alaväärtuslik...siis usun et yle poolte peaks kohe lahku minema...
 
Marie 27. veebruar 2002, kl 23.38
Peale lapse sünnitamist võib saama hakata.
 
Lia 28. veebruar 2002, kl 01.14
Ära heida meelt! Paljud naised ei saa vaginaalset orgasimi kooselu algusaastatel. Minagi hakkasin tupeorgasi saama alles u. 5-ndal abieluaastal (lapsed sünnitatud). Nüüd saan esimese minuti jooksul, vahel harvem juba tuppe sisenemisel. Tavaliselt tuleb 2 korda. (Tagantpoolt on võimalik samuti saada).
 
Kärt 28. veebruar 2002, kl 11.22
Seljuhul on mul sinust kahju..
 
Noor Naine 28. veebruar 2002, kl 16.36
tänud ... vist.
see, et keegi siin alles 5ndal aastal või peale lapse saamist orgasmi saama hakkas, mind ei rahulda ega lohuta!

ja ma ei ole seksi ajal pingsalt ootel, noh, kas saan või ei.
see meenub alati pärast seksi kui mees oma osa kätte on saanud ja mina... rõõmustan ainult mehe rõõmude üle... .
 
Kärt 28. veebruar 2002, kl 17.00
Olen samuti segaduses, et mõned ennast lohutavad kummaliste asjadega. Kuidas te saate olla nii allaheitlikud ja nii vähesega leppida. Kas te siis ise endale ei tähenda mitte midagi? Kallid naised endast tuleb lugu pidada. Ma saan kuidagi aru kui vahest jääb asi poolikuks( kuigi ei peA ka seda õigeks)aga kogu aeg endale lohutust leida sellest et mehel oli hea...no anna kannatust.
Kas teil enesetunne vähe kesiseks ei lähe kui asjad poolikuks jäävad?
Keegi siin mainis et pooled või rohkem paare peaks siis lahku minema kui pidada orgasi saamist tähtsaimaks asjaks. Mina arvan et see poleks lahendus-lahendus oleks kui naised saaks lahti sellest eneseohverdamisest ja püüdleks parema seksi poole.
 
kwb 02. märts 2002, kl 19.10
Naised, olge huvitavamad. Eelmäng üksi võib mehe orgasmi viia. Mängige rollimänge, tehke pepuseksi. Ikka ise saab ennast aidata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!