Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
verejooks
 
silja 25. veebruar 2002, kl 09.34
Tere!

Mul on selline mure, et mul hakkas päevadeväliselt tupest verd jooksma. Veri on hele ja lõhnatu.

Algul oli mul probleem valgevoolusega, siis arst kirjutas mulle kuulid, mida tuppe panna ja kui ma selle ravikuuri lõpetasin, hakkaski verd jooksma. Valgevoolus on kadunud. Rase ei ole. Viimased päevad olid 2 nädalat tagasi. Arvasin algul, et seoses ovulatsiooniga, et jääb ise järgi, aga täna juba neljas päev ja ausalt öeldes, on veits hirm.

Oskab keegi öelda, millega tegemist.

Täñan juba ette!

Silja
 
Kati 25. veebruar 2002, kl 09.44
Kallis tüdruk, mine ruttu uuestu arsti juurde!!!
 
Cathy 25. veebruar 2002, kl 17.43
mul oli kord sama jutt-peale pikka motlemist ja ootamist veetsin 9 päeva haiglas ja arst diagnoosis hormonaalse tasakaalutuse-voi kuidagi nii see läks...
 
kar 25. veebruar 2002, kl 18.19
Mul tuli ka ükskord päevade vahel verd ja pärast selgus, et see oli tgelikult vere värvi mäda... põhjustatud klamüüdiast. Aga ega need arstid nüüd sugushaiguste diagnoosimisega eriti hakkama saa: alles neljas arst sai aru, milles problem
 
silja 26. veebruar 2002, kl 09.10
Cathy!

Räägi kas sul jäi asi ise järgi, või tehti ka midagi?
Minul lõppes eile verejooks siiski ära. Kas sul tuli muidu palju verd? Minul eriti palju ei tulnud. Kas see võib kuidagi ka sellega seotud olla, et pidasin nädalavahetusel sõbra sünnipäeva ja sain suhteliselt vähe magada?

Ma arvan nüüd ise, et see oli ikka kuidagi ovulatsiooniga seotud, sest päevad klapiksid ideaalselt. Enesetunne on normaalne.
 
Cathy 26. veebruar 2002, kl 10.02
Vahepeal tuli siis jäi järgi siis jälle tuli...sobranna sundis lopuks haiglasse kui hakkasin tasapisi kokku vajuma..haiglas sain 4 erineivaid tablette...ja määrati elu lopuni hormoone kasutama...
 
silja 26. veebruar 2002, kl 10.26
Ma arvan, et lasen ka arstil asja üle vaadata, mine tea, mis lahti on.

Aitäh kogemuste jagamise eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!