Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
öine higistamine
 
Nellie 25. veebruar 2002, kl 09.56
Tihti keset ööd ärkan ja olen üleni higine, eriti rinna ja kaela piirkonnas, nagu oleks just basseinist välja astunud. Magan aken lahti. Tekid ja padjad ja muu voodivarustus on igati looduslik ja hingav jne. Milles probleem ? Olen kuulnud , et stress , aga pole nagu sellist tunnet, et eriti stressi all kannataks.
 
hmm 25. veebruar 2002, kl 12.24
mul sama lugu, ainult et touseb ka palavik ...seeee....on...stress.....stress...narvid!!!
 
kaaskannataja 25. veebruar 2002, kl 15.41
Öine higistamine võib olla seotud hormoonidega. Tasuks konsulteerida naistearstiga, ehk on näiteks tegemist varajase kliimaksiga. Siis esinevad küll sellised öised kuuma- ja higistamishood (ja kui nahk märg, hakkab mõne aja pärast jälle külm jne.) Minul tekkisid sellised nähud juba aasataid tagasi, aga siis olid need ainult enne "päevi" ja nende ajal. Praeguseks on need higistamishood pikemaks ja tihedamaks läinud, arst kirjutas hormoontablette.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!