Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Punane täpike
 
Spotty 26. veebruar 2002, kl 10.14
Keset nägu on tekkinud punane täpike, nahapinnast veidi kõrgem, erkpunane ja imepisikesed veresoonekesed nagu "päikesekiired" äärtes. Huvitav kas see kaob ise või peaks pöörduma kas arsti või kosmeetiku poole ? On kellelgi miskit sellist olnud ?Kuidas see eemaldamine käib? Kui käib....
 
silja 26. veebruar 2002, kl 10.36
Mu klassiõel oli kunagi taoline, temal eemaldati see kirurgilisel teel.
 
tsinna 26. veebruar 2002, kl 10.59
Mul on kaks korda tekkinud sama koha peale, u kaks a püsinud ja ära kadunud. Parajasti ei ole.
 
Aga... 26. veebruar 2002, kl 11.30
... mina soovitan küll arsti poole pöörduda ja mitte oodata, et ehk kaob ise ära. Ma ei tea täpselt, mis põhjusel selline punnike tekib, aga sinna suunduvad kapillaarid. Palju aastaid tagasi tekkis minu 3-4 aastasel lapsel selline imetilluke punnike lõuapiirkonda ja kui ükskord vannitamise ajal seda kogemata svammiga vigastasin, jäi see kauaks veritsema.Näitasin seda kirurgile, kes ütles, et see on üsna tavaline asi, viis meid kohe kõrvalasuvasse günekoloogiakabinetti, pani põnni pukki istuma ja kõrvetas sutsti kapillaari kinni sama riistapuuga mida günekoloogki kasutab. Laps ei teinud teist nägugi ja punnist ei olnud hiljem mingit märki ega tekkinud see ka uuesti. Tänapäeval on sellised aparaadid kindlasti ka kosmeetikasalongides olemas.Arvan et Tsinnal ta sellepärast uuesti tekibki, et kapillaar tahab kinnikõrvetamist.
 
mary 28. veebruar 2002, kl 15.19
mul oli aasta tagasi. ei kadunud ise ära, vaid järjest suuremaks läks. abi sain nahaarstilt. tehti mõned korrad lämmastikuga külmaravi ja kadus ära. abi saab ka ilukirurgidelt, aga neil on kõik tasuline. tavalise nahaarsti juures saab tasuta (haigekassakaardi olemasolu korral).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!