Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
isu ja päevad
 
kass 26. veebruar 2002, kl 19.39
Mul selline küsimus: kas ka teistel naistel on omavahel kuidagi seotud söögiisu ja päevad? Minul täielik sõltuvus-umbes paar päeva enne ja paar päeva peale päevi on täiesti kirjeldamatu söögiisu, kogu aeg tahaks süüa ja hirmsasti lisaks veel magusat.Kusjuures kõht ei ole sugugi tühi, aga kogu aeg peab suu käima. Iga kord, kui olen üritanud kaalu jälgida või muidu söömist korrigeerida, muutub kogu üritus päevade saabumisega mõttetuks-mahavõetud kaal tuleb tagasi ja vaat et veel suuremana.
 
ylenna 26. veebruar 2002, kl 21.52
mul ka sama nali.aga ma ei tee kaalust probleemi, pole kaalujälgija.
 
britta 27. veebruar 2002, kl 09.27
mhmm, mingil perioodi ajal on kyll tõelised söömasööstud. kui ma oieti maletan, siis on need vahemikus: ovulutsiooni jargselt ja enne paevi. iga kuu siunan siis ennast ja ..söön ja söön ja söön :)
 
Karamell 27. veebruar 2002, kl 09.34
Sama lugu, aga märkasin alles sellel kuul, huvitav kas see on seoses vanusega ? Aga ei tulnud kilod juurde midagi, kuigi sai ohtralt shokolaadi,juustu ja torti söödud ( muidu võtan suht kiiresti juurde ja alla ka ) Räägitakse ju , et parim aeg dieedi alustamiseks ongi koos päevadega , et organism naguni tegeleb enes puhastamisega .
 
njuu 27. veebruar 2002, kl 10.34
Minul sama mure ja minul kestab see söömisisu nädal enne päevi. Kui midagi suhu panna ei ole, siis oleksin vist võimeline isegi lauajalga närima. Õudne, suu peab kogu aeg käima. Aga ma siis üritan asjasse teadlikult suhtuda ja katsun ennast täis õgida võimalikult lahjadest asjadest. Näiteks on väga hea magusaisu-peletaja kakao-piima kiseel (kooliajal nimetati seda kaameliilaks:-)))). Teed ilma rasvata piimast ja suhkruasendajaga ja seda võid suure potitäie sisse vohmida...
Igatsugu lahajsid sööke on, mis ei peaks nii hirmsast kaalu kergitama - supid, puuviljad, kaalujälgijate söögid kõik.
 
Kärt 27. veebruar 2002, kl 12.16
Olen endalgi täheldanud öögiisu tõusu just enne päevi paar päeva. Aga kuna ma muul ajal eriti suure söömaga pole siis on selajal just korralik toitumine. Muidu jääb selliseks väheseks ja nigelaks
 
kass 27. veebruar 2002, kl 14.20
njuule: ole sa tänatud hea mõtte eest-lähen kohe täna kraami kokku ostma nämmmmmmmmm!!!
Ja isuke aina kasvab ja kasvab ja kaal aina suureneb ja suureneb. Kuskilt lugesin, et päevadega suureneb kaal niigi.
Aga õnneks lähevad nad jälle üle, vähemalt peaaegu kuu aega on jälle hea olla:)
 
sihvkad 27. veebruar 2002, kl 15.43
Üks mõeldav vahend kustutamatu isu leevendamisel on sihvkade närimine, suu käib pidevalt, aga kaal ei tõuse. Pealegi on nad väga kasulikud.
 
Kiisuk 27. veebruar 2002, kl 19.53
kas sihvkad on tõesti tervislikud?
mm täna just mõtlesin et paganama isu on peal
päevad said just läbi
kõht tühi polegi nagu aa muudkui tahaks midagi süüa
mudu ma suure söömaga pole
vott teab kas see on seotud või mitte...
 
pisike 04. märts 2002, kl 16.08
No sama siin: umbes nädal enne päevi on selline tunne, et koguaeg peab midagi sööma. Tihti on kõht ammugi täis, aga lihtsalt PEAB midagi närima. Üritan küll siis porgandeid jms. süüa, aga samas tean, et ei valmistaks mingit probleemi 1 tahvel valget shokolaadi ära süüa. Ja nii tõesti nädal aega. Samas isu kaob kohe, kui päevad on alanud. Pärast päevade lõppu võin peaaegu nädal kasvõi söömata olla. Nii ebaoluline on siis toit... Nii et jah, elan täiesti oma hormoontsükli järgi...
 
Teine Tess 04. märts 2002, kl 23.23
Pisike, sama siin :-)Päevade tulekust annab teada söögiisu tõus ja lõppemisest täielik isutus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!