Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
dieeditabletid!
 
Gerli 27. veebruar 2002, kl 13.25
Kas keegi oskab soovitada tablette, mis aitavad salenemisele kaasa?
 
njuu 27. veebruar 2002, kl 13.32
Apteegis on igasuguseid. Ise olen ka proovinud mitmeid, pikalt, ligi pool aastat, kasu eimiskit. Pole mõtet.
 
iseloomuga 27. veebruar 2002, kl 13.42
Kas tõesti on nii raske vähem süüa, tervislikult süüa ja natukenegi trenni teha? Kasvata iseloomu ja muuda oma mõtlemist. Nii palju on räägitud sellest, et dieeditablettidel on ainult ajutine mõju.
 
Gerli 27. veebruar 2002, kl 13.48
to iseloomuga:

Kas sulle käib tõesti üle jõu see, et inimesed nõu küsivad, kohe peab mingi sarkasmiga lause kuhugi vahele põimima???

Minu arust selle foorumi mõte ongi see, et inimesed saaksid igasuguseid küsimusi esitada ja targemaks saada!
 
Q 27. veebruar 2002, kl 13.50
To iseloomuga
Tõepoolest on väga raske vahel endast võitu saada. Kui sul puudub kogemus, siis ära kritiseeri. Aita parem!

Njuuga täitsa nõus, neist tablettidest apteegi laias valikus küll mingit abi ei ole. On veel ühed, mida arst saab kirjutada, aga neid pole proovinud ja mõju ei tea.
 
Proovinud 27. veebruar 2002, kl 14.06
Olen proovinud neid mida arst välja kirjutab...ma arvan, et nad on suhteliselt tõhusad (nende ülesandeks on ca 40% rasva mis toiduga sisse sööma seedimatult seedetraktist läbi lasta). Miinuseks on kallis hind, ühe tabletti hinnaks on ca12 EEKi, kui kasutama peaks neid kõigi toidukordade juurde (loomulikult selliste, kus rasvu ka süüakse)
 
Proovinud 27. veebruar 2002, kl 14.08
Olen proovinud neid mida arst välja kirjutab...ma arvan, et nad on suhteliselt tõhusad (nende ülesandeks on ca 40% rasva mis toiduga sisse sööma seedimatult seedetraktist läbi lasta). Miinuseks on kallis hind, ühe tabletti hinnaks on ca12 EEKi, kui kasutama peaks neid kõigi toidukordade juurde (loomulikult selliste, kus rasvu ka süüakse)
 
iseloomuga 27. veebruar 2002, kl 14.11
To: Gerli

Ei öelnud sarkasmiga. Vastasingi selleks, et saaksid targemaks. Ja Q - mul on see kogemus täiesti olemas ja harjumuste muutmine aitas ja aitab siiamaani!
 
Laura 27. veebruar 2002, kl 14.57
Mu üks tuttav sõi neid ja võttis väga tõhusalt alla. Ainult et niipea kui lõpetas võttis sama tõhusalt juurde ja oli kokkuvõttes veel suurem ja paksem kui alguses.
Nii et ära selle peale oma raha küll kulutama hakka!

Püsivad muutused ei tule tablettide söömisest, vaid õigest toitumisest ja piisavast füüsilisest koormusest!

Hakka nt kaalujälgijaks - ei usu, et palju kallimaks läheb kui nende tablettide söömine.
 
Q 27. veebruar 2002, kl 15.20
To iseloomuga:
Ka mina tean, millest räägin. Kunagi võtsin kaalujälgijates 35 kg maha ja oüsisin nii 3 aastat. Siis aga oli emakavähk, op, stress, segipaisatud hormoonid ja kõik läks taas metsa. Ja nüüd ma ei saa kuidagi oma liigsest kaalust lõplikult enam jagu! Ka kaalujälgimisest saab mingil hetkel siiber ja jõud otsa, aga ometi tahaks saledaks saada.
 
Eva 27. veebruar 2002, kl 15.49
Näiteks vetikatabletid on küll abiks.
 
iseloomuga 27. veebruar 2002, kl 16.18
To: Q

Me rääkisime siis erinevatest asjadest. Mina ei ole olnud nn. organiseerunud kaalujälgija. Söön korrapäraselt 3x päevas - mitmekesist toitu, püüan vältida liiga rasvast toitu ja ei pugi magusat. Rämpstoitu, mis annab hirmsasti kaloreid, ei ole kunagi söönud, kuna see õnneks lihtsalt ei maitse mulle. Püüan peale kella seitset enam mitte suutäitki süüa. Alati see muidugi ei õnnestu.Lisasin füüsilist koormust. See ei pea tingimata olema jõusaalis rabamine. Täiesti üllatav, kui palju võib anda igapäevane mitmesuguste harjutuste tegemine kodus kasvõi 20 min.
Puhkepäevadel kõnnin tihti looduses 5 - 7 km (tempokalt). Talvel saab ka suusatatud. Kui seda kõike mingi aeg tahtejõuga teha, muutub see vajaduseks ja teed seda rõõmuga. Pealegi maandab stressi.

Kurb, et Sul nii halvasti läks. Ongi nii, et kui hormoonid sassis, on kaalu vähendamisega raskem toime tulla. Aga ma kahtlen, kas kõik need dieeditabletidki tervisele väga kahjutud on.
Kõik ei pruugi kõigile sobida, rääkisin lihtsalt oma kogemusest.
 
njuu 27. veebruar 2002, kl 16.23
Üks soovitus veel, nimelt saab meili teel ka oma igapäevase toitumise analüüsi lasta teha. Kirjutad aga meili üles oma 3-7 päeva täpse menüü ja toitumisspetsialist saadab sulle analüüsi. Maksab 280.-
aadressiks www.adelante.ee
 
tibi 27. veebruar 2002, kl 17.35
sama, olen proovinud nii rasvasiduvaid kui ainevahetust kiirendavaid ja siis veel täiskõhutunnet tekitavaid ja süsivesikute imendumist takistavaid ja..kasu suur ümmargune null. aga niii tahaks ju et võtad tableti ja kohe sale, ei mingit trenni ega dieedipidamist, eks:) see on täiesti inimlik. aga..ei saa niimoodi mitte. mina võtan praegu aga jälle dressid käe otsa ja trenni...
 
Pipi 27. veebruar 2002, kl 19.56
tibi,

väga tahax teada mis tablett see oli mis sysivesikute imendumist takistab??? need ju selised nobedad mehed et pidada juba suus imenduma hakkama.....(
 
tibi 28. veebruar 2002, kl 09.36
jessake ma neid nimesid enam ei mäleta, aga oli küll üks sellise lubadusega ka, kui apteeki satun vaatan järgi mis ta nimi oli.
 
Cat 28. veebruar 2002, kl 10.11
Eva: kust neid vetikatablette saada? Apteegist?

ja mis nende toime täpselt oli? palju maksid (1 kuur)?
 
Gerli 28. veebruar 2002, kl 13.52

Tänan kõiki kes vastasid.

Tegelikult ega ma neid tablette endale ei tahtnudki, ise söön tervislikult, joon päevas 1,5 l vett ja olen normaalkaalus.

Aga kahjuks mu sõbranna arvab, et ta on jube paks ja ma siis mõtlesin, et kingiksin talle midagi taolist sünnipäevaks, kuna ta ise neid osta ei saa!!!
 
tibi 28. veebruar 2002, kl 15.13
gerli, kingi talle parem mõni spordiklubikaart, kaalujälgijate liikmekaart või trennivideo.)
 
Gerli 28. veebruar 2002, kl 16.29

Tänan soovituse eest!!!
 
Eva 01. märts 2002, kl 08.25
Apteegist jaa.Laias valikus ja igas hinnas.
Tekitab täiskõhutunde. Mina võtan 5 tükki õhtul,et ei kukuks kodus pugima.
 
eneL 01. märts 2002, kl 11.43
Nojah, mulle mõnikord tundub, et mõnel on kadedus sellepeale, et mina nüüd trennin, kasvatan iseloomu, söön tervislikult ja olen selletõttu sale. Nüüd keegi teine tahab saada saledaks ilma midagi tegemata :-). Iseloom on juba iseenesest väärtus, mille pärast võib kadestada.

Mis puutub dieeditablettidesse, siis ise selliseid asju kardan. Tean (tuttava tuttava kaudu) ühte noort tüdrukut, kes aasta tagasi suri. Probleem oli selles, et see noor inimene oli enda peal katsetanud kõikvõimalikke dieeditablette ja maks oli nässus. Surma põhjusest ei olevat kõvasti räägitud. Igal juhul igasugune keemia ilma arsti järelevalveta teeb ettevaatlikuks
 
irene 02. märts 2002, kl 01.43
Kasutan Herbalife kaaluprogrammi. Tulemuseks miinus 12 kg. Väga lihtne ja mugav, ei mingit nälga ja väga hea enesetunne. Kõik üleliigsed kilod tuleb maha võtta, siis jääb kaal püsima. Organismile tuleb aega anda ümberhäälestuseks, et ta suudaks uue kaaluga harjuda ja seda meelde jätta. See programm lubab igaveseks hüvasti jätta liigse kaaluga ja kilod ei tule enam kunagi tagasi.
 
Naine 02. märts 2002, kl 10.37
Irene,mis ajajooksul sa võtsid need 12 kg?Ja kuidas seda programmi kasutada?
 
tibi 04. märts 2002, kl 14.49
jah mu tuttav võttis ka herbalife programmiga 10 kilo alla. jättis programmi järgi võttis 20 kilo juurde.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!