Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Mahavõtmine peale sünnitust
 
saskia 28. veebruar 2002, kl 17.53
Palun jagage kogemusi, kuidas teie peale sünnitust olete maha võtnud. Enne kahe lapse sündi olin 180cm, 70kg. Esimese lapsega võtsin juurde 24kg, 2 nädalat peale sünnitust olin 76kg, kui laps oli 8 kuune, olin 73kg. Teise lapsega (praegu 2 kuune) võtsin juurde 25kg, nüüd olen 80, appi!!!!!!!!!!!!!!!

Ütlen veel, et söötsin esimest last ja söödan ka teist rinnaga ja nii palju juurde võtta on meie pere omapära, ema, kes on saanud 5 last ja kaalub ikka veel praegu 58kg, võttis iga lapsega 22-25kg juurde ja siis jälle maha, mul ei taha aga kuidagi maha minna. (Tegelikult tahaks üldse 65 kaaluda...)
 
Katariina 28. veebruar 2002, kl 19.59
Ära tühja asja pärast muretse - mis on 9 kuuga tulnud see ka läheb 9 kuuga! Ehk täpselt nii nagu Sinu esimese lapse puhul ja Sinu emmega juhtus!
 
saskia 01. märts 2002, kl 09.44
Tegelikult pole see nii lihtne, olen juba alati (s.t. kuni 20-aastaseni) ca 80kg kaalunud, 21 aastaselt õnnestus mul aasta jooksul (ilma kaalujälgimiseta, sõin lihtsalt stabiilselt 3 korda päevas ilma vahenäksimisteta ja normaalses koguses, vahel ka õhtuti praadi) 10kg alla võtta, aga pean ütlema, et vahepeal oli piin küll, elasin ainult mõttega, et veel 2 tundi, veel 1,5 tundi, veel 1 tund etc. Tean, et kui ma seda praegu teeks, läheks ka, selle süsteemiga sain ka peale esimest last 76kg pealt 73kg peale (kulus 10 päeva), aga mul ei ole selleks ISELOOMU!!!!!! Olen proovinud igasuguseid variante, 6-7 korda päevas natuke süüa ei klapi üldse, see lihtsalt ei sobi, siis ma ei tee muud, kui mötlen ainult söögist. Mure on suur, sest tean, kui raske see oli 80 pealt 70 peale saada...

Ja teine küsimus - kui kaua ja millise tihedusega on vaja trennis käia, et tulemused NÄHA ja TUNDA oleks? Küsin seda ainult sellepärast, et see lisab motivatsiooni.
 
paksuke 01. märts 2002, kl 10.52
trenniskäik on ka suhteline:mina vötsin 5kilo juurde(isu läks suuremaks)hästi möjub jalutamine ja korrapärane söömine.Eriti tähtis on hommikul süüa.
 
Karamell 01. märts 2002, kl 11.47
Eh , see hommikune söömine on küll individuaalne. Ma lihtsalt ei suuda hommikul toiduaine suu juurdegi panna. Lugesin ikka ja jälle, et SÖÖGE KINDLASTI HOMMIKUL ! Aga kõht läks hoopiski kinni , kui vägisi putru ja võileibu sõin ja juurde võtsin mühinal. Nüüd söön jalle aint kord päevas ja olen rõõmus!
 
s 01. märts 2002, kl 14.23
Ära muretse oma kehakaalu pärast. Iga asi tuleb omal ajal. Mina võtsin raseduse ajal juurde kokku 30kg. Laps kaalus sündides 3700 gr. Pärast sünnitust tundsin ennast tõelise "emalaevana". Minu suguvõsas on ka see tavaline, et kõik jäävadki väga kogukateks. Läksin üsna ruttu pärast sünnitust (istuvale)tööle, sõin seda mida tahtsin ja millal tahtsin ning ei pööranud mingit tähelepanu oma kaalule. Mõne kuu pärast avastasin, et riided jäävad järjest suuremaks. Nii oligi, aasta pärast sünnitust kaalusin täpselt nii palju kui ma kaalusin enne rasedaks jäämist. Minu soovitus - ära lihtsalt mõtle sellele. Ela ja tegele lastega ning mingi aja pärast on kõik kindlasti OK!
 
irene 02. märts 2002, kl 01.27
Esimese kahe lapsega ei olnud mingit probleemi, aga pärast kolmandat ei läinud kaal enam alla mitte ühtegi kilogrammi. Kui ainevahetus on paigast ära, siis ei aita lihtsalt ootamine. Nii võib oodata aastaid. Hakkasin kasutama rakutoitumisprogrammi ja tänaseks olen lahti saanud juba 12 kg. Selleks ei ole vaja tugevat iseloomu, sest näljatunnet pole, magusaisu ka pole. Teen perele süüa ja ei mingeid ahvatlusi. Super! Kes konkreetsemalt huvi tunnevad, meilige mulle , jagan kogemusi.
 
Kärt 04. märts 2002, kl 10.26
Irene mina huvituksin küll sinu huvitavast programmist. Kuigi ma ülekaalu pärast kurta ei saa aga lihtsalt huvitav oleks.
Võtsin rasedusega 16 kilo juurde aga peale sünnitust oli 8,5 kilo läinud kuigi laps kaalus ainult 3400. Siis aga rinnaga toites võtsin mingid kilod juurde tagasi, sest koguaeg oli söögiisu. 7 kuud toitsin ja siis kui rinna ära jätsin kadusid üleliigsed kilod ja veel oma viis kuus kilo pealegi nii, et ei saanud arugi. Kaks kuud peale rinna lõpetamist olin kaotanud üle kümne kilo ja kuhu need kadusid ma ei tea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!