Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
sygelemine
 
alli 01. märts 2002, kl 15.46
millest v6ib pea sygeleda, t@iu pole, nahaarst ei leidnud midagi imelikku, allergoloogi juurde saan alles n@dalap@rast, ehk on kellelgi sama problem olnud? mingid punnid on ka. h@irib krt.
 
coff 01. märts 2002, kl 17.15
Äkki on mingitest hooldusvahenditest või näiteks šampoonist. Proovi nüüd kasutada ainult beebišampooni. Võimalik ka, et on nt. kuiv peanahk aga siis vist ei peaks jälle mingit löövet olema...
 
mari 01. märts 2002, kl 21.50
kõõma ei ole? see võib olla jah allergia mingist shampoonist või ka juuksevärvist- kui oled värvinud.
 
kärt 01. märts 2002, kl 23.29
Võib olla allergia aga arvesta sellega. et kui allergoloogi juurde lähed, leiab ta kindlast midagi. Parim allergoloog on Larissa Rodman (Gonsiori 3 6616350), sest erinevalt tavalistest arstidest, teeb ta teste ka kosmeetika kohta. Katsu jälgida oma toitumist, kas allergia ei teki pele millegi kindla söömist. Kuigi ka see võib eksitada, olin täiesti veendunud, et mul on allergia (kõik kohad täppe täis) ja ka allergoloog kinnitas seda (kosmeetika konservandid, kakao), kuni ükskord voodist öösel lutika leidsin (vuih, kuigi elan kallis üürikorteris kesklinnas ja muidu ka puhas inimene) ja peale seda kui lutikad maha tapsime, pole midagist. Olin lihtsalt lutikate suhtes allergiline, abikaasale ei teinud nad midagi.
 
miisu 02. märts 2002, kl 13.13
Stress paneb ka pea sügelema .Paljude asjadega ongi nii et lihtsalt aeg ravib!
 
Liis! 04. märts 2002, kl 08.43
Pea võib kindlasti sügeleda allergiast. Mina saan kasutada ainult teatud shampoone ja palsameid, et pea nahk oleks normaalne. Allergoloog pole siiamaani mulle mingit abistavat vahendit soovitada osanud. Ühesõnaga olen juba harjunud.
 
. 04. märts 2002, kl 09.07
see on stress ja depressioon
 
><><><><>& 04. märts 2002, kl 12.21
aga mina olen tähele pannud, et vahel aitab ka pesemine ;))
Samas öeldakse, et laisk inimene peseb, virk sügab.
 
Tilli 07. märts 2002, kl 23.36
Minul näiteks pani Nicky Clarke shampoon konkreetselt pea sügelema. Ja tema juukselakk kah. Muidu pole elus mingit allergiat olnud. Ahjaa, punnid tulid neist asjadest ka juustepiirile. Läksin Tigi juurde tagasi ja probleem kadus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!