Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Valulik suguühe..
 
Remmelgas 02. märts 2002, kl 03.04
Ei tea kas nüüd vale foorumi alla... aga mure järgmine: seksuaalakti sooritamine ei ole võimalik, kuna tüdrukul on valus. Tüdruk on süütu. Isegi pärast seda, kui ta on korralikult erutunud on tal ikka valus. Kas tal tuleb lihtsalt valu ära kannatada või tuleks äkki arstiga konsulteerida, sest olen kuulnud krampidest ja mõnel juhul isegi liiga paksust süütuse kilest? Kui kellelgi on sellise probleemiga varem kokkupuudet olnud, siis oleks tänulik vastukaja eest, kuidas sellest üle sai.
 
~alle-aaaaaaaaa... 02. märts 2002, kl 08.34
LOLL MIS LOLL! peksa pihku!
küsi ikka arstilt mitte siinseilt tarkadelt
seni pane puusse !
 
miisu 02. märts 2002, kl 13.11
Mine apteeki ja küsi veepõhjalist libestusgeeli .Asjad lähevad siis palju libedamalt:) Eriti veel siis kui tüdruk sul ühet juba kardab ja seetõttu piisavalt ei erutu .Ja peamine asi on ikkagi et asja lõbusalt võetakse , stress mis tekkinud juba nendest proovimiskordadest võib olla juba uus mure mistõttu asjad ei suju .Niiet võta vabalt ja proovige geeliga:))
 
kät 02. märts 2002, kl 13.25
Midagi pole teha, alguses on tüdruku jaoks ikka see asi suht ebameeldiv ja valus. Ma arvan, et tüdruk on lihtsalt liiga pinges ja pabistab, et korralikult erutuda. Parim soovitus: tütarlaps peaks end lõdvaks laskma ja ise aktiivsem olema, mitte jätma eelmäng mehe teha, küll siis ka vahekord laabub. Aga paraku on tütarlastega ikka nii, et nad tuleb nö sisse keppida, sellepärast peabki esimene noormees, kellega püsivat sugu tehakse eriti kannatlik ja julgustav olema.

Kõige naljakam on aga see, et olen ise avastanud, et kui alguses on valus, ei maksa seda kohe mehele öelda, sest siis hakkab tema ka pabistama ja õhkkond läheb nässu, vaid tuleb ennast lõdvaks lasta ja mõelda, et mul on lõpp hea ja ise annnast liigutada (mitte jätta see ülioluline kõik mehe teha), ühesõnaga tuleb olla isekas :). Ja meestele meeldib tüdruk, kes ise teab kuidas tal on hea väga, mm-mm..
 
s 02. märts 2002, kl 14.50
see on täpselt see, et alguses vôib olla valus, mul endal sama kogemus, eks ma olin ikka pinges ka, kuid noormees oli kannatlik, lôpetas, kui ma ütlesin , et valus ja nü♀dseks on see probleem möödas. Alguse asi
 
krokodill 03. märts 2002, kl 22.26
Mul oli ka jube hirm ja õudselt valus :( Läksin arsti juurde ja too ütles, et oh, siit läheb juba kaks sõrme sisse ;) Soovitas veits šampust enne juua, et keha pisut lõdvestunum oleks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!