Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kuidas saada kehast vett välja....
 
mari 02. märts 2002, kl 11.05
Asi järgmine,kui joon päevas palju soovitud vett (2l) siis on terve keha paistes.Kas keegi oskab nõu anda millega ja kuidas saaks vett kehast kõige paremini välja?(mida süüa ,juua)Ainult neerude tööst ei piisa.....
 
teine mari 02. märts 2002, kl 12.57
loll inimene, joo siis vähem-!!
 
coff 02. märts 2002, kl 12.59
Kas Sa jood ikka vett väikeste koguste kaupa mitte nt. hommikul paari tunni jooksul? Siis veel on oluline piisavalt liikuda (nt. masaaž on ka kasuks) ja on ka spets. ravimteed, mis aitavad, üks oli vist petersellitee.
 
mari 02. märts 2002, kl 13.10
joon vett ma arvan normaalses koguses.hommikul 1 klaas ja siis tööl mõned klaasid-ehk siis päeva peale tuleb kokku u.6-8 klaasi.
(sh.tee ja kohv.)ma ei leia et seda oleks nii väga palju,et ma sellest kohe loll olen.tahtsin lihtsalt küsida nõu ja kuulda kas ka teistel on sellist muret.
 
leenu 02. märts 2002, kl 13.30
Võib-olla sööd liiga soolast toitu, et vesi organismi pidama jääb?
 
Gur 02. märts 2002, kl 15.58
Tead see kahe liitri värk siin külmal põhjamaal üldse ei kehti - kui liiga palju jood siis on see lihtsalt neerudele koormav. Ära siis sunni ennast tingimata seda kahte liitrit kulistama - näiteks sellepärast et naisteajakiri soovitas, joo lihtsalt nii palju kui sa tunned et su keha vajab. Kui sa niimoodi paiste lähed siis on see ju sinu jaoks selgelt liiga palju - su keha ei suuda seda läbi töödelda ja nii ta pidama jääbki. Suvperioodil ehk pole 2 liitrit liiga palju aga praeguste külmade ilmadega küll ei soovita.
 
teine mari 02. märts 2002, kl 19.07
selle kahe liitri sisse käib ju peale vee, tee ja kohvi ka muu vedelik, mis sa tarbid, supid jm. mina sain igatahes nii aru, kui seda siin hiljuti seletati. minuarust tuleb juua siis, kui janu on, mitte vägisi pressida. sina keha ilmselgelt ju ei vaja nii palju. need, kes teevad palju sporti, joovad muidugi rohkem, kas see käib sinu kohta ka?
 
kät 03. märts 2002, kl 14.06
rääkisin eile oma emaga, kellel kunagi oli sama probleem: keha ei lasnud vedelikku läbi, vaid tursus üles ja tuli välja et tal oli neerupõletik. Kui sul on ka näiteks silmaalused tursunud, tasuks küll neeruarsti juurde kontrolli minna.
 
laura 04. märts 2002, kl 10.58
Päevase 2 liitri vee hulka arvatakse ikka enam-vähem ainult vesi. Sest nt kohvi viib organismist vett välja, soolane supp aga ei lase vett välja. Vett soovitatakse juua seepärast palju, et see puhastab organismi (andmata kaloreid) ja seda teeb ikka puhas vesi, mitte mahlad jne.
 
Eva 04. märts 2002, kl 13.06
Ananass ja ananassimahl aitab üleliigset vett välja viia. Mina ise joon seda õhtul aga mitte vahetult enne magamaminekut.
 
Inks 04. märts 2002, kl 14.56
Linnurohu tee ja musta leedri tee on head neerudele ja ka paistetuse alandajad ja kehast vee väljaviijad, kui last ootasin ja jalad paistes olid, siis arst soovitas. Aitas küll. Ja müüakse neid apteegis.
 
mari 04. märts 2002, kl 16.44
aitäh kõigile kes nõu andsid!
 
pipa 05. märts 2002, kl 13.13
ära joo vägisi sellepärast, et keegi kusagil soovitas. Joo siis kui on janu. Iga inimese organism on individuaalne ja seda kui palju just sinu organism vett vajab, oskab ainult ta ise sulle dikteerida.
 
mari 05. märts 2002, kl 13.34
Apeegis on olemas tabletid Anti_Salt. Kes sööb liiga soolast toitu ja selle tõttu ei vabane organism veest, siis saab sellest abi. Pneb iga natukese aja tagant pissil käima, pidi südamele hästi mõjuma aga kindlast peavad neerud korras olema, sest paneb need tööle.
 
Kata 05. märts 2002, kl 19.21
Olen ka tähele pannud, et kui joon palju vett ilma söögita, siis läheb see ka kenasti kehast välja, aga seda tehes koos söögiga, eriti hull kui soolase söögiga, jääb vesi kehasse pidama ja tekib eriti täissöönud tunne. Aga soolast toitu armastan märksa rohkem kui magedat...
 
Tilli 07. märts 2002, kl 23.34
Kas tõesti keegi pole enne kuulnud, et PETERSELLITEE (müüakse apteegis, Eesti oma, hea maitsega muuseas ka)on tõhusaim selle häda puhul? Aitab ka silmaaluste kottide vastu megalt! Suvel aga võib otse peenralt peterselli närida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!