Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
hambaarst
 
kartlik 04. märts 2002, kl 12.33
Olen jube arg, kardan hambaarsti. Vist halvad mälestused lapsepõlvest. Mul on elus vaid üks kord hammas valutanud, olid teised terved, kuni umbes 5 aastat tagasi hakkasid lagunema. Nüüd on viimne piir, eile kukkus pool hammast ära. Aga minna ei julge. Kahel põhjusel. Esiteks kardan tänitamist, et kus varem olid ja teiseks valu muidugi. Üleüldse ei salli, et keegi sees sobrab. Kas on mingit rohtu või teab keegi, et üldse on maailmas olemas mõni selline arst, kes hellalt sinu õrna hinge ja isikuga ümber käiks? kartlik elab Tartus.
 
nupsik 04. märts 2002, kl 12.38
Tänapäeval naljalt enam keegi tänitama ei hakka.Kui hirmust üle saad on endal pärast päris hea tunne.Katsu leida endale üks arst kelle juures kogu aeg käia,siis kaob ka hirm.Aga valu ja hirmu vastu aitab ka tuimestussüst,seda muidugi juba hambaarsti toolis.Nii et julgust Sulle.
 
Kärt 04. märts 2002, kl 13.25
Mul samad mured,kardan kohutavalt hambaarsti. Tobe see ju on aga hirm on jube suur. Pean juba praegu plaani, et 10 aasta pärast lasen endale kunst hambad panna siis saab sellest arstil käimise piinast lahti.
 
Maria 04. märts 2002, kl 14.03
Pähh - kuidas te siis veel günekoloogi külastate, kui juba hambaarstiga hakkama ei saa? Hambaarsti juures tuleb vaid suu lahti teha, günekoloogi juures aga....
 
kartlik 04. märts 2002, kl 14.24
Oi, sellest ei taha mitte mõeldagi. Aga tegelikult pole ma g. juures veel senini haiget saanud. Ja huvitaval kombel on mul ka õnnestunud mitu last sünnitada.
 
soovitaja 04. märts 2002, kl 18.15
Kui ikka väga pelgate, võtke enne arstil eminekut üks rahustav tablett, teeb olemise kergemaks.
Endal on viimasel ajal seal sagedstu tulnud käia.
Ega praegu need protseduurid enam nii jubedad ei ole, alati saab paluda lasta enesele tuimestav süst teha ja siis ei tunne enam midagi. Ainuke ebameeldiv asi on see suus sudimine.
 
väikeMy 05. märts 2002, kl 12.31
kartlik! mine kindlasti võimalikult kiiresti hambaarsti juurde! soovitan SOOJALT doktor Ilme Pedas´t Raeplatsi ülikooli hambakliinikust! nii toredat ja sooja suhtumisega hambaarsti ei ole varem kohanud. teeb tuimestava süsti, kui kardab,et saad haiget. on ääretult rahulik ja sõbralik. no ma olen temast tõesti praegu vaimustuses, sest üle-eelmisel nädalal tegi minu valutava hamba eriti haiget tegemata korda (valutamises ei süüdistanud mind, vaid eelmist hambaarsti, kes plommi(d) nii halvasti pani :))
pealegi saab vajadusel kohe arsti juurde. mina nii dr Pedase juurde sattusingi.
 
kartlik 05. märts 2002, kl 13.17
Aitäh, väike My! Võtan julguse kokku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!