Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kunstküüned
 
Kärt 04. märts 2002, kl 13.23
Arvamusi kunstküüntest tahaks teada. On olemas kangasküüned,akrüül ja geeli küüned. Ja olen kuulnud kõigi nende kohta nii häid kui halbu asju. On kogemusi kellegil milliseid tasuks panna.
 
britta 04. märts 2002, kl 13.36
Minul olid akryylid. nail barist pandud. pidevalt murdsin neid (ise ilmselt syydi), murdusid vaga valusalt sygavale sisse, pidevalt tuli kahe hoolduse vahel kaia uusi kyysi panemas. tylikas, valus ja loppkokkuvottes lax kallix ka.
oma kyyned kasvasid korralikuks valja msiki pool aastat.
samas. kui kyyned on juts hooldusest tulnud, on ilusad kyll. oma valik.
 
Liis! 04. märts 2002, kl 13.52
Minul on olnud nii akrüül kui ka kangasküüned. Mul pidasid vastu umber 3 nädalat, siis käisin hoolduses jne. Kui pesed pesu ning nõusid kummikinnastega, ei juhtu nende küüntega midagi. Kui võtta arvesse seda et mul olid küüned ennem kunstküünte panemist väga nõrgad, pidasid mul küüned väga hästi vastu. Mina käisin küüsi panemas Küünestuudios "Kawe Plazas" 2 korrus.
Proovi kindlasti ära, kas või 1 aasta võivad nad sul olla. Ega sa ei kahetse, sest pikkade küüntega olla on ikka "uhke" küll.
 
Liis! 04. märts 2002, kl 13.54
Kui on veel küsimusi, küsi lahkelt! Võid saata e-maili klikates nimele.
 
laura 04. märts 2002, kl 14.26
Siin mingi aeg tagasi oli ka kunstküüntest juttu. Otsi üles, seal päris mitmed avaldasid arvamust.
 
laura 04. märts 2002, kl 14.26
Kunstküüntest on juttu olnud ka juuksuri-kosmeetiku rubriigis
 
birjo 05. märts 2002, kl 10.42
kuidas sul oma küüned peale kunstküüsi olid ja poole aasta pärast?
mina võtsin omad mingi 1,5 kuud tagasi ära ja olen nii õnnetu, sest oma küüned on nüüd nii pehmed ja õhukesed. ma ei tea, kas ma jõuan oodata pool aastat, kas nad üldse lähevadki enam paremaks... söön iga päev aurita kapsleid ka, lootuses et ehk saab korda. uusi akrüüle ei julge enam ka panna, kuigi käed olid siis kogu aeg ilusad ja hoolitsetud.
 
britta 05. märts 2002, kl 11.24
nojah. mul on loomu poolest juba suht viletsad kyyned ja miski pool aastat peale akryyli olid eriti onnetud. alles siis kui see akryyli all olnud osa valja kasvas, siis muutus olukord endisex:(
 
Kärt 05. märts 2002, kl 11.39
kui mul ammu ammu olid kunstküüned siis ma küll ei mäleta et mingeid jamasid oleks peale nende eemaldamist olnud. Lihtsalt harjumatu oli oma küüni vaadata nagu köndid.
 
Kats 05. märts 2002, kl 11.45
Minul olid geelküüned, mitte pikendatud, vaid lihtsalt oma küüned geeliga kaetud. Väga ilus muidugi. Aga oma küüne tegi kehvemaks küll, kui geeli peale paari kuud maha maha võtsin, läks ikka mitu nädalat, kuni oma küüs kosus. Hea küüneõli aitab! Geeliga kaetud küüs tähendab, et maniküür püsib oma 3 nädalat, lakk püsib lihtsalt paremini peal ja küünenahad ei kasva nii jubedalt ja küünte kuju läheb kah kenamaks.
 
Kärt 05. märts 2002, kl 12.18
Aitäh teile. Täna hommikul panin kangasküüned endale ära ja seda maniküürija soovitusel. Eks siis paistab mis neist saab. Praegu olen pisut äpu ja ei saa asjadega hakkama aga ehk harjub. Aga kodutöid soovitate nüüd siis kummikinnastes teha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!