Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
sügab
 
häbi on 07. märts 2002, kl 10.35
Mu mees kratsib juba pool aastat oma kubet.Kusjuures pealtnäha pole miskit viga, ei punne ega löövet.Aga pidevalt libiseb käsi püksi lupsti! ja kratsib. Kui sellele tähelepanu juhin, võtab ruttu teise teema ette, kuni ma ta jälle teolt taban.Peseb ennast regulaarselt, ei usu, et see on higistamisest.Vastik komme igatahes, sest ka võõraste juuresolekul unustab ennast ja sügab, kasvõi läbi tasku! No arstile ei saa teda ühegi väega. Ta liialt vana, et sundida.
 
Inetu 07. märts 2002, kl 10.39
See on väga paljude meeste harjumus. Olen seda oma mehega arutanud, et huvitav miks paljud seda teevad. Pole vastust saanud. Katsuge naist kujutleda sama toimingut tegemas alatasa! Väga ebameeldiv!
 
häbi on 07. märts 2002, kl 10.43
Olen õmmelnud kõik taskud kinni, kuid vöö vahelt libiseb ikka käsi sisse. Nagu mingi pervert, käsi püksis kratsimas! Ei tea, kas peaksin ka hakkama tema juuresolekul end sügama?
 
Karamell 07. märts 2002, kl 10.57
See vist mingi viga paljudel meestel, õnneks oma mees seda avalikult ei tee. Aga paljude sõbrannade mehed küll, igal juhul väga ebameeldiv vaatepilt.
 
mirr 07. märts 2002, kl 15.57
aga @kki tal on mandakad? kubemet@id, neid silmaga ei n@e.
 
häbi on 08. märts 2002, kl 09.51
No ma arvan, et sel juhul oleksid need ka mul ju!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!